De ce merita sa directionezi catre ALEG 2% din impozitul pe care il datorezi statului?

Pentru ca ALEG este singura organizatie din centrul tarii (Sibiu) specializata in domeniul combaterii violentei in cuplu si promovarii egalitatii de gen.

Tratam cauzele violentei si nu doar efectele. Cauza profunda a violentei este legata de atitudinile pe care oamenii le au unii fata de altii si fata de ei insisi.

Din 2004 pana in prezent ALEG a organizat peste 10 campanii si actiuni menite sa schimbe atitudinile si comportamentele care genereaza violenta in cuplu.

Peste 2500 de elevi si tineri au fost atrasi in aceste actiuni.

Oricine este intr-o situatie de violenta gaseste la noi : personal specializat cu care poate vorbi in conditii de confidentialitate, indrumare si consiliere, insotire pe parcursul procedurilor juridice daca e cazul, terapie psihologica pe termen lung. Si toate acestea gratuit.

ALEG functioneaza in Sibiu, dar este membra in 2 coalitii nationale prin care poate fi activ si la nivel national.

Incepand din 2008 ALEG este partener in 3 proiecte de amploare europeana.

ALEG este furnizor acreditat de servicii sociale.

Majoritatea fondurilor noastre provin din surse externe. Pentru a putea exista pe termen lung, ALEG are nevoie si de sustinere financiara romaneasca.

Formularul pentru 2% completat cu datele noastre il puteti descarca aici (pdf). Dupa completarea cu datele contribuabilului formularul trebuie depus la Agentia Nationala de Administrare Fiscala din orasul in care locuiti (personal sau postal) sau puteti sa ne trimiteti noua datele cerute din buletin si ne ocupam noi de restul.

Data limita de depunere a certificatelor este 15 mai 2009.

Pentru mai multe detalii vizitati www.aleg-romania.eu , sau contactati-ne la adresa aleg_romania@yahoo.com.