Hai odata cu disponibilizarea

Fagadar300x193.jpg

„Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1 T, in jurul orelor 12.15. In momentul producerii evenimentului, ofiterul se afla in misiune, se deplasa spre Politia Orasului Ocna Sibiului, subunitate aflata in directa coordonare a acestuia si conducea autospeciala Dacia Logan, din dotarea Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers de catre ofiterul de politie, motiv pentru care a intrat in coliziune cu un ansamblu TIR care rula in fata sa”

Interesant e fapul ca povestea asta s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, insa a fost tinuta secreta timp de ceva vreme. As intreba-o pe doamna Luciana de ce nu a prezentat un comunicat de presa pe tema asta. Din cate am inteles masina cu care a facut domnul comisar sef era autoturismul de serviciu, nu bolidul de lux personal. Si tocmai fiindca era autoturism de serviciu in valoare de 75000 de euro, achizitionat din banii fraierilor contribuabililot care platesc taxe, impozite si amenzi.

Sau poate cetatenii pe care i-a ars atat timp sunt curiosi daca e intreg, daca mai are de trait mult, eu stiu … astfel de informatii ar trebui normal facute publice.

Sunt curios totusi ce sanctiune a primit tovarasul Ioan ca urmare a acestui eveniment. Se aude doamna Luciana?