Grupul de bloggeri sibieni?

Screen Shot 2016-01-06 at 12.08.25

In urma cu doua zile, in timp ce cautam ceva pe Facebook am dat in lista de recomandari ale Facebook peste grupul „Bloggeri Sibieni” care aparent e un grup inchis ce are in total 160 de membri:Screen Shot 2016-01-06 at 12.08.25

Datorita faptului ca mi-s sibian si ca mai cochetez cu blogul asta si altele cand timpul permite am zis ca indeplinesc „cerintele” de a intra in grup si astfel am aplicat pentru a ma alatura grupului, din moment ce e un grup inchis.

Au trecut 3 zile si nu mi-a acceptat nimeni aplicatia, desi cei care sunt administratori pe acolo par relativ activi pe Facebook.

Si astfel, desi ii am pe o parte din administratori prieteni pe Facebook nu i-am intrebat deloc de tema asta pentru ca-mi imaginez ca pana la urma lipsa asta de reactie nu poate decat sa reprezinte faptul ca grupul asta e un proiect abandonat, ca si conceptul de „blogosfera sibiana” de altfel, din moment ce in ultimii ani mai nimeni n-a auzit de blog meeturi sau proiecte comune ale bloggerilor sibieni.

Si e pacat, pentru ca in urma cu 6-7 ani se contura o comunitate destul de frumoasa in jurul bloggerilor din judetul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *