Grupul de bloggeri sibieni?

Grupul de bloggeri sibieni?

In urma cu doua zile, in timp ce cautam ceva pe Facebook am dat in lista de recomandari ale Facebook peste grupul “Bloggeri Sibieni” care aparent e un grup inchis ce are in total 160 de membri:Grupul de bloggeri sibieni?

Datorita faptului ca mi-s sibian si ca mai cochetez cu blogul asta si altele cand timpul permite am zis ca indeplinesc “cerintele” de a intra in grup si astfel am aplicat pentru a ma alatura grupului, din moment ce e un grup inchis.

Au trecut 3 zile si nu mi-a acceptat nimeni aplicatia, desi cei care sunt administratori pe acolo par relativ activi pe Facebook.

Si astfel, desi ii am pe o parte din administratori prieteni pe Facebook nu i-am intrebat deloc de tema asta pentru ca-mi imaginez ca pana la urma lipsa asta de reactie nu poate decat sa reprezinte faptul ca grupul asta e un proiect abandonat, ca si conceptul de “blogosfera sibiana” de altfel, din moment ce in ultimii ani mai nimeni n-a auzit de blog meeturi sau proiecte comune ale bloggerilor sibieni.

Grupul de bloggeri sibieni?

Si e pacat, pentru ca in urma cu 6-7 ani se contura o comunitate destul de frumoasa in jurul bloggerilor din judetul Sibiu.