Fostul fotbalist Radu Niculescu are restaurantul “La Turn”

Citeam astazi in Click ca fostul fotbalist Radu Niculescu, care a jucat si la Inter Sibiu in perioada 1990-1994, si-a vandut casa din Bucuresti si si-a facut restaurant in Piata Mare din Sibiu. Ce m-a mirat cel mai mult este chiria lunara pe care sustine ca o plateste:10.000 de euro. Mirarea mea vine din cauza faptului ca de cate ori trec prin Piata Mare, mai exact pe langa terasa restaurantului La Turn, nu e niciun om la terasa, desi aceasta arata foarte dichisit. Oare cum isi scoate parleala? Poate-i vin fostii colegi si fac chefuri pe aici.

Dorothy

Căutări:

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

seara este plin… la turn si in weech-end la fel

dorothy

Ioana, eu am trecut si seara si chiar n-am vazut oameni acolo, desi pe Blacescu si-n Piata Mica era plin. Chiar acum in timpul festivalului. Poate nu m-am nimerit eu, dar chiar m-am mirat de ce oamenii nu se aseaza si acolo. Poate ca arata cam dichisit si oamenii se tem sa nu fie scump. Nu stiu…

La spalare de bani nu se gandeste nimeni ??

dorothy

Andy nu stiu ce sa zic, n-am astfel de informatii, dar ceva necurat tot se intampla acolo.

anka

nu e vb de nicio spalare de bani! de unde ati scos asemenea aberatii?!?! acolo merge f multa lume atat in timpul saptamanii cat si in weekend! normal, daka mergi acolo luni la pranz, nu gasesti pe nimeni! nimic surprinzator pt k in niciun alt restaurant nu e picior de om!