Cum supravietuieste ‘La Turn’

Scriam zilele trecute despre restaurantului fostului forbalist Radu Niculescu, La Turn. Ma intrebam cum reuseste sa supravietuiasca avand in vedere ca fostul fotbalist plateste o chirie lunara de 10.000 de euro, iar clienti nu prea are. Aflu astazi din Sibiu Standard ca un client a observat ca alaturi de nota de plata nu a primit bon fiscal ci o proforma. Se pare ca povestea este mai veche si Garda Financiara i-ar mai fi amendat de cateva ori. Bine spunea cineva intr-un comentariu la postul anterior ca este o spalare de bani.

Dorothy

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Raspuns la articolul precedent: Cam pste tot se intampla lucruri necurate in zona centrului,si nu numai…
Iar in legatura cu chiria,nu stiu de ce stiam putin altfel…Locatia e inchiriata de un italian care e director la o firma de parchet,cu 5000 euro si acesta la randul lui a subinchiriat locul lui Niculescu,iar acesta stiam ca plateste 15000 :)…poate nu stiu bine