Artificii de Sibiu

De fapt sunt de Orastie, dar invadeaza la orice ocazie cerul Sibiului. Ultima data au fost vazute si auzite la inchiderea festivalului de teatru FITS 2009. A vibrat iar centrul istoric de la tunurile artificierilor. Vedeti in imaginea de mai jos doar o parte din aceste tunuri pentru a intelege marimea lor. Zgomotele produse s-au auzit  in tot orasul, pana la periferie. Dar ce stiu eu… asta e cultura la Sibiu in viziunea unora… spuma pe centru si artificii….

Artificii de Sibiu

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
ovix

sa nu mai vorbim de poloarea produsa de aceste show-uri ca tot ne cacam pe noi cu emisi de “co-doi” si incalzirea globala pe care drept sa va spun deja o simtim pe pielea noastra

Sa fim seriosi, CO2-ul de la artificii e problema? Dar CO2-ul masinilor care le urnim in fiecare zi produc parfum lacoste? Hai sa fim seriosi. Cat despre artificii, omul agreaza asta si de asta se fac. Sunt 100% de acord cu ele. Problema cu vibratul e mai mult la figurat, vibreaza locuitori de acolo care nu inteleg ca totusi locuiesc in centrul orasului unde sunt multe evenimente si asa cum au unele avantaje (pozitionarea fiind primul care imi vine in minte), au si dezavantaje (aceste evenimente). Ei ar trebui sa puna in balata daca merita sa nu, dar nu au… Read more »

De acord cu tipul de mai sus.