Eugen Barbu vrea sa devenim sclavi

Am gasit in Rondul de Sibiu un articol foarte interesant despre candidatul PSD+PC Eugen Babru. El spune ca vrea sa transforme Romania intr-un fel de Mexic. Adica bine mai “americanule” care ai facut avere exploatand angajatii mexicani, ca aia americani nu ti-ar fi inghitit programul de lucru si lipsa de respect, TU vrei sa ne transformi si pe noi, ca pe bietii mexicani in sclavii americanilor? Asta e viziunea ta pentru Romania? Hai mars!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

In primul rind cine a publicat articolul cu titlul”Barbu vrea ca Romania sa fie Mexic” nu stie sa citeasca si sa inteleaga ce citeste. Scund barbu nu a fost in Mexic ca exploatator, ci ca Ford Proiect special manager si a participat la deschiderea unei fabirci care da de lucru la mii de oameni. Ce ar fi rau daca ar face asta si aici?

Umbra

Domnu Eugen Barbu nu mai publicati comentariile anonim, asumati-vi-le!

Anonymous

DOMNUL BARBU NU ARE TIMP DE PROSTIILE VOASTRE.EU INSA AM TIMP SI MADISTREZA SA VAD CIT DE DEPARTE VA MERGE MINTEA.SE PARE CA AVETI NISTE VEDERI FOARTE SCURTE NU MAI LUNGI DECIT NASUL VOSTRU.

Calin Blaga

Domnul Anonim (pardon doamna, nu-i asa? :)) – ati vrut sa ziceti ca bloggerii au ceva cu Barbu…ei bine nu. E doar unul din candidatii plin de greseli si ifose pe care ii corectam virtual spre binele lor. Cat despre lungul nasului nu stiu ce ati vrut sa spuneti. “SE PARE CA AVETI NISTE VEDERI FOARTE SCURTE NU MAI LUNGI DECIT NASUL VOSTRU.” Adica avem nasul scurt si nu LUNG ca al politicienilor mincinosi? Asta e de bine! Multumim de apreciere! 🙂