Un american la Sibiu

Un american la Sibiu
Eugen Barbu este un tip tinerel fugit in SUA si intors dupa ani cu bani si dorinte de preamarire politica in Romania, mai exact la Sibiu. Vrea sa ajunga deputat si si-a tras Fundatie si campanie electorala. Se aude ca Dan Margineanu de la Sibiu Business ii face aceasta campanie, dar cam da rateuri. Pai ia sa vedem site-ul domnului Barbu unde apare mereu aceasta imagine cu VOTE EUGEN BARBU. Adica omul a uitat ca il voteaza romanii si nu americanii. A scris pe englezeste sa priceapa tot romanul, inclusiv nea Ilici, mare sef la el in partid.

Mai e si sloganul de inceput pe site “O lumina noua pentru Sibiu”…deci e un tip mesianic…

Site-ul abunda si de alte greseli, pardon americanisme scapate ici-colo.

Un american la Sibiu

Dar cea mai tare chestie pe site e o poza din Galeria foto unde Barbu apare in randul 3 al politicii locale, in spatele lui Neagu si Dicu de la PNL…spune tot, nu-i asa?

Un american la Sibiu

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Calin Blaga

Sa nu uit… blogul e gol….asa vorbeste Barbu cu alegatorii pe internet…. Azi am vazut in centru un grup de tineri cu palarii de cowboy si cu pancarde cu Barbu in pas de defilare….Sigur omul asta a confundat tara unde isi face campanie….

Anonymous

sa imi fie cu pardon….dar seamana izbitor de mult cu Buzdugan (de la pe Antena 1,2,3) ..deci poate s-ar putea sa fie o gluma toata chestia asta

tomitzel

ce ma enerveaza la tipul asta, e ca inainte sa anunte candidatura sa, a pus toata vara pe autobuze pe exterior fata lui cu textul “Fundatia Eugen Barbu” ….as spune ca am avut parte de o campanie electorala prematura….sau de vara.
faptul ca a fost in America il face special, cel putin asa crede el. cineva trebuie sa-i dea una in cap sau cel putin celor care il vor vota si sa le spuna ca Romania nu e ca USA, oricat de surprinzator ar suna.

Dan Marginean

Calin,

Ca fost ziarist ar trebui sa stii foarte bine ca “se aude ca” nu exista in presa. Inainte sa arunci niste informatii, poti foarte bine sa te documentezi. Altfel, nu numai ca poti sa le faci probleme celor despre care scrii, dar te descalifici si tu. Sincer, credeam ca poti mai mult de atat.

Mersi ca m-ai bagat in seama.

ps Eugen e un prieten, din pacate nu ii fac eu campania.

Dan Marginean

Calin Blaga

Draga Dan stiu regulile presei, dar nu sunt obligat sa le aplic pe acest blog personal pentru ca aici nu e ziar (nici macar online) si deci nu se supune acelor reguli de care zici.

Mersi ca ai intrat aici si te mai astept! Cu precizari, comentarii, info, barfe etc!

Eu te-am trecut de mult timp cu Sibiu Business in sectiunea Sibiu Media a blogului….

Daca nu esti tu lider de campanie la Eugen Barbu, cine e?

Dan Marginean

Nu stiu cine este seful de campanie al lui Eugen Barbu. De ce nu-l intrebi chiar pe el?
Ca sa fii lamurit pe deplin, eu ma ocup de imaginea lui Horatiu Cercel in campania asta.

Numai bine.
Dan Marginean

Calin Blaga

Ma bucur Dan ca ai lamurit situatia!!Apropo…dar multi mai lucrati pentru Cercel…trebuie ca faceti o campanie ca la carte!

Anonymous

Hei Tomitzel
Citi ani ai draga ca numele iti suna ca si cind ai avea 2-3 ani.De asta vreau sa te intreb pentru ca inca nu ai ajuns la concluzia ca aducind ceva nou in Romania este bine. Tu ai ramas tot la anii plini de mucegai ai trecutului.