Educația în vremuri hipsterești

_DSC2864

Fac pariu că habar n-aveți cum se face educația în vremuri hipsterești.

La o adică depinde… dacă ați citit anumiți bloggeri sibieni auto-exilați în Tenerife s-ar putea să aveți o idee despre treaba asta și să știți că în vremuri hipsterești mamele nasc acasă, singure, ca acum 2000 de ani și își hrănesc copilul doar cu chestii vegan sau raw vegan

E drept că unii dintre ei mai mor datorită dietei precare în proteine. Adică majoritatea, dar asta nu-i o problemă, e până la urmă selecție naturală. Nu?

Știu, sună cinic, dar asta-i realitatea.

În fine, dacă au norocul să supraviețuiască unei astfel de diete atunci cel mai probabil că nici școala publică nu e pentru ei așa că mamele astea, care de cele mai multe ori nu muncesc ci stau acasă să aibă grijă de copil pentru că altfel n-au cum să militeze pentru egalitatea de gen și să impună feminismulpun intended …, se ocupă activ de educația copiiilor.

Cam cum făcea franțuzoaica asta care și-a dus copilul în parc, s-a urcat cu el într-o căsuță de lemn, și-a scos un joint și o bere și s-a apucat să-l inițieze de mic în școala vieții

N-a contat că e un parc public, că poate mai sunt și alti copii pe acolo care s-au dus acolo să se joace nu să vadă o individă cum suge din joint și stinge cu bere (ambele fiind de natură vegetală, deci vegane). Să nu greșiti cumva în interpretare.

Pentru că fix pentru asta e un parc de copii.

În altă ordine de idei, vazând-o pe individa asta, nu pot decât să-mi exprim public respectul față de golanii de prin zonă care dacă ies să pipe jointuri și să bea ceva o fac după lăsarea întunericului și aleg locuri cât se poate de retrase.

Nu știu ce-i povestea copilului, însă mă gândesc că-l iniția în hipstereală și îi explica că lumea trebuie salvată, iar salvarea lumii se desăvârșește printr-o dietă vegană condimentată cu alcool și jointuri

Și probabil îi mai spunea că femeile nu trebuie să-și mai radă părul de nicăieri și nici să poarte tampoane, fiind probabil obligatoriu să ia suplimente de testosteron ca să le crească și barbă.