E luni. Tribuna ma ataca. Din nou

Astia de la Tribuna, la comanda patronului Carabulea vad ca si-au pus in gand sa ma atace periodic. Ma calomniaya ca altceva nu stiu sa faca, doar nu stiu sa scrie o stire…. Dar in toata gargara lor de fapt imi fac foarte multa reclama! Cu cat scriu mai rau si mai mult despre mine cu atat am mai multi sustinatori. E clar ca la un anume Carabulea ii tremura picioarele de miliardar de carton ca un anume Blaga, mic blogger, ii poate opri proiectul din Padurea Dumbrava. Ce uita acel Carabulea e ca Blaga nu e singur. 3000 de oameni au semnat petitia impotriva cartierului lui Carabulea!

Daca vreti sa vedeti gazetarie de perete din era comunista cititi Tribuna.

Căutări:

16
Lasă un răspuns

15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted
ajax

haha e tare asta :))

Lili

Ha, ha. Unii nu inteleg ca poti scrie din placere si sa ai surse de venit din alte parti. Pentru ca tribunistii ar muri de foame daca-i da Carabulea afara. E bine de stiut ca un ziar iti duce grija din ce traiesti, probabil le e frica sa n-ajungi miliardar ca patronul lor peste noapte.

In locul tau l-as pricopsi pe tovarasul Victoras Stoica cu un proces…de pe urma caruia sigur ar invata sa faca jurnalism sau ar vinde seminte in fata la Pacea Mall

Da-i in branza,. Anul trecut aveau ei ceva cu forumul Sibiul.ro. Mai ales cu Gamsenberg, care le mai zicea cum sunt. Clar, cam in fiecare editie de weekend se gasea Chisalita sa se razboiasca cu el. Mai rau ca in “Cancan” sau “Click pentru femei”.

Nu e corect sa se lege de viata personala a omului, ca nu e tabloid (sau e si nu stim noi?). Treaba ta ce faci. Poate ai castigat la Loto. SI CE DACA?

marian

Sunt alaturi de tine pentru ca ai dreptate!

Ideea este ca sunt multi cei care citesc ziarul Tribuna dar stau departe de net. Aceia vor crede ceea ce citesc in ziar. Daca Tribuna te infatiseaza intr-un fel, denaturat, ar trebui ca oricare alt ziar sa iti ofere dreptul la replica. Staicu nu mai este redactor de mult. De cand este director nu mai semneaza in ziar decat atunci cand realizeaza vreun reportaj elogios, la adresa edilului sef, impreuna cu “finutul” – maestru de ceremonii de la Antena 1 Sibiu – Razvan Marcu. Ce poate fi mai frumos decat sa iti plateasca o renta lunara ca despagubire… astfel nu-ti… Read more »

Szasz

Abject!!!

Inseamna ca tribunistii carabuleni au raspuns unei comenzi. Calin i-a deranjat! N-au avut curajul sa-si semneze delatiunea.

Ziarul anunturilor mortuare. Slavici se rasuceste in mormant.

eu zic sa ii dai nitel in judecata, poate se potolesc

ioana frunzescu

Chestia cu datul in judecata e inutila, crede-ma, stiu ce vorbesc.Esential e ca musiu Carabulea se teme ca nu-i mai iese blocul in padurea Dumbrava, mai pe scurt.Sau ca exista sanse sa i se incurce socotelile…Asta e foarte bine.Tribuna nu mai e ziar de cand e a lui Carabulea.E orice altceva.Pacat de Slavici, intemeietorul…Roata se va invarti si viata va reintrea in cursul ei firesc.Trebuie manifestat in strada , a propos de Padurea Dumbrava, trebuie mers la televiziunile centrale, ti-am mai spus.Trebuie aprobare de la Primaria Sibiu pentru miting sau ce vrei sa fie.Vom vedea cati sustin cu adevarat lupta… Read more »

ioana frunzescu

Erata- reintra,
-cati nu se tem…
-Ar fi bine….
Scuze, din graba… Abia am venit de la repetitiii si am aflat de subiect.
Ioana

Poate faci un sondaj sa vedem cati ar da autorul articolului in judecata si cati nu.

laura

Calin,am citit si eu ieri aricolulu din Tribuna si am ramas masca cand am vazut la ce se coboara un absolvent de Jurnalistica. Vocea societatii civile a fost mult prea timida si acum cand incepe sa se faca auzita probabil ca deranjeaza.Nu le da atentie si continua ceea ce tie iti dicteaza constiinta sa faci.Contestatari a unei actiuni civice vor exista mereu.

balan iulian

stai linistit adminule ca iti jur ca ai sa mai auzi de mine….iti promit ca eu o sa ai inchid proiectul dumbrava legal.putina rabdare ca odata inceput procesul au obligatia de suspendare pina la solutionare…si atunci sa vezi cum o tin eu vreo 10 ani prin procese cu cereri de amanare,concedii medicale,de studii etc…vrei sa ne radem sa ne pisam pe noi?

balan iulian

haideti sa ma ajutati cu un extras cf in extenso sa pot depune dosarul….are cineva?poate imi trimite cineva orice act de care ma pot folosi in instanta legat de dumbrava strand. nebunel2005@yahoo.com