Hai in Piata Mare daca mai esti roman

Toata tara iese in seara asta in pietele centrale ale marilor orase.  La Sibiu oamenii se mobilizeaza pe twitter, messenger si vor iesi in Piata Mare de la ora 20. Veniti? Aduceti si un steag al Romaniei daca aveti. Sustinem Revolutia din Moldova. E timpul sa aiba si ei parte de democratie! Anuntati cat mai multi cunoscuti.

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Pardon? Sa ma duc si sa fac tam-tam pentru basarabeni? Hai pa! Noi suntem dusi cu sorcova zi de zi in Romania si romanul nu face nimic impotriva! Pasivitatea e pe primul loc la noi si sa fug acuma sa protestez pentru basarabeni? Nici gand!

In momentul in care o sa aud “hai sa le dam o invatatura de minte politicienilor romani” atunci voi fi primul care va veni la protest. Pana atunci… stau acasa ca-i bine.

adica, daca nu iesim in piata … nu mai suntem romani! Aha… pai nu am fost in piata, asa ca vreau sa fiu ungur ca aia macar se pricep la proteste si la retinut infractori.
Hai noroc!

ion

OK. Si daca iesim in Piata o sa tremure comunistii din Moldova de frica. Aceste gesturi nu au o finalitate concreta. Te pomenesti ca suntem mai romani daca mergem sa ne batem gura in van in Piata Mare. Daca tot facem ceva, sa facem ceva pragmatic. Amintiti-va de protestele pentru eliberarea lui Miscoci. Cred ca li s-a inmuiat teroristilor teava pustii cand au auzit de protestele de la Sibiu. HCMFSR (hai ca ma faci sa rad).

Semnal la ce? Voronin o sa doarma la fel de bine sau prost cu sau fara protestele din Sibiu, Brasov sau mai stiu eu de unde.

Gheorghe Gavrilă Copil

Tuesday, April 7, 2009 7:52 PM
From:
“Societatea Culturala Bucuresti Chisinau”
To:
gheorghegavrilacopil@yahoo.com

Societatea Culturală Bucureşti-Chişinău,

Cu Chişinăul, împreună, în Uniunea Europeană

Suntem un singur popor şi la Bucureşti şi la Chişinău şi există o singură cale, împreună!

Daciana Maria Mihăilescu, preşedinte
Vlad Eugen Mihăilescu, vicepreşedinte
Cătălina Timofte, vicepreşedinte

Gheorghe Gavrilă Copil

Activitatea unificatoare de ţară însănătoşeşte şi fortifică sufletul fiecărui român şi ne solidarizează în bine.
http://www.noidacii.ro

Gheorghe Gavrilă Copil

Revin cu adresa de mail a Societăţii Culturale Bucureşti Chişinău:
bucuresti.chisinau@gmail.com

Gheorghe Gavrilă Copil

Cu Mihail Eminescu şi Mihai Vodă Viteazul în Mitropolia Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului Încercaţi şi dvs. şi nu veţi mai fi singuri În orice lucrare ne-ar fi trupul, sufletul să ne fie întru căldura sufletească a inimii, întru rugăciune, întru starea de iubire şi milă faţă de semenii noştri. Milă fără iubire şi iubire fără milă nu există. În felul acesta izvorul bucuriilor va fi mereu în sufletul nostru. Dintru această stare sufletească vă scriem, deci, rugămu-vă frumos să citiţi până la capăt şi vă promitem că veţi descoperi orizonturi spirituale de întâlnire şi conlucrare, dintre bunii şi străbunii… Read more »