Doua mici genuflexiuni logice

Sa facem o mica genuflexiune logica (daca tot exista manuale de educatie fizica) in ceea ce priveste painea din secuime pentru ca mie anumite cifre nu-mi prea dau in ceea ce priveste subiectul asta.

De fapt sa facem doua, prima pe care vreau s-o enunt pe scurt e ca furtuna asta intr-un pahar cu apa a aparut taman ieri, de ziua limbii romane. Nu putea sa apara nici cu o zi inainte, nici cu o zi dupa, ci ieri. Am stabilit de la bun inceput ca filmarea a fost premeditata asa ca va las pe voi sa va intrebati de ce ieri si mai ales cu ce scop final a fost postata treaba asta taman ieri si apoi promovata intru viralizare de un grasan coclit care nu de putine ori a scuipat ca sa aiba mai apoi de pe unde linge.

A doua pe care incerc s-o enunt la fel de scurt are de-a face cu conceptul de business. Intr-o tara straina, singurii cu care o sa te intelegi vreodata chiar daca nu le vorbesti limba sunt comerciantii pentru ca scopul lor e sa vanda oricui si neconditionat. Ori in contextul asta intrebarea care se impune e: Ce patron si-ar instrui angajatii sa NU vanda marfa indiferent de circumstante? Niciunul? Deci e foarte posibil ca o atitudine sovina, xenofoba chiar sa fie strict problema angajatului respectiv si nicidecum  a firmei care-l plateste? 

Daca nu vi se pare catusi de putin insiruirea evenimentelor in acest caz atunci imi pare rau pentru voi, insa din scurta mea experienta stiu ca se pot face campanii de PR si pentru a denigra, nu doar pentru a spala rahatul.