Cum sa faci blogging de calitate – Tutorial

Dragii mei, pentru ca multi dintre voi nu prea stiu cum sa faca blogging de calitate superioara, ce permite de indata ascensiunea in categoria A-Listerilor, m-am gandit sa va prezint aici un mic tutorial prin care sa va invat cum sa procedati.

Pasul 1: Cautati pe net o mizerie si o publicati la voi pe blog fara sa precizati sursa, girandu-va altfel credibilitatea in fata cititorilor si garantand asupra legitimitatii si veridicitatii Cum sa faci blogging de calitate - Tutorial  Pasul 2: Promovati un fake news pe subiect prin care sa rasuciti si mai mult cutitul in rana:

Cum sa faci blogging de calitate - Tutorial

Pasul 3: Cand povestea incepe sa se cam imputa, iar clipul video e dovedit ca fiind premeditat dupa cum bine spuneam eu anterior incercati sa dregeti busuiocul publicand alte doua articole pe subiect, care au rolul de a distrage atentia oarecum de la faptul ca voi ati girat o manipulare jegoasa si un fake news:

Cum sa faci blogging de calitate - Tutorial  Cum sa faci blogging de calitate - Tutorial  Pasul 4: Cand adevarul a iesit la iveala si e relatat cu lux de amanunte de catre cei implicati si confirmat de inregistrarile de pe camerele video bagati-o pe aia cu propaganda ruseasca si cat de nasoala e ea pentru ca sigur n-o sa-si mai aduca nimeni aminte ca voi ati contribuit la viralizarea ei si ati pus umarul la “propaganda asta ruseasca” de care vorbiti:

Cum sa faci blogging de calitate - Tutorial

Ah! si scrieti mereu romanie, cu litera mica si desigur rromani cu doi de r.

Hai ca nu pare asa greu sa ajungi A-Lister si sa faci blogging de calitate nu?

P.S. Ultima data cand i-am spus individului astuia in comentarii la el pe blog ca face astfel de chestii josnice s-a suparat pe mine si m-a blocat la el pe blog si pe alte cateva, comportandu-se ca un copil de gradinita care e prea imatur incat sa-si asume responsabilitatea si nu accepta niciun fel de critica, nici macar aia constructiva ci doar osanalele celor care sunt probabil la fel ca si el.

5
Lasă un răspuns

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Aur!

Ce pretentii poti sa ai de la un asemenea om? Serios acum, tu chiar iti pui mintea cu el? De fapt, nu stiu sigur daca-i om, s-ar putea sa fie porc. 🙂

Nu stiu, dar sunt diferente intre realitate si net. Pe net unii sunt diferiti, in realitate… eh. 🙂

Tu de ce zici ca e animal d-asta domestic?