Dezbatere publica in afara legii

Revina supra subiectului dezbaterii publice de ieri pentru a va arata emailul trimis azi la cic@sibiu.ro Acest text il puteti trimite si voi! M-am consultat cu alti specialisti in domeniu si dezbaterea de ieri nu a intrunit conditiile legale!

Buna ziua –

Doresc sa fac o sesizare privind organizarea cu nerespectarea conditiilor legii a dezbaterii publice de ieri pe tema strandului municipal. Am aflat foarte tarziu de dezbatere datorita proastei anuntari. Presa a fost informata de biroul d epresa al Primariei abia IERI (ziua dezbaterii) la ora 11.
DAR cea mai grava incalcare a legii s-a petrecut pe timpul dezbaterii programata intre 13 si 17. Astfel intre orele 16 si 17 cand au fost prezenti cetateni interesati de proiect acestia au gasit o harta fara cartus cu proiectant, cote de nivel detalii tehnice etc De asemenea nu a fost prezentat bugetul prezumat la proiectului. Cei trei angajati ai Primariei Sibiu prezenti NU AU PUTUT DA nicio informatie pentru ca au spus ca ei NU STIU si ca doar dl Laschescu poate sa spuna mai multe, dar el nu este disponibil.
CONSIDER ca astfel LEGEA a fost incalcata si trebuie reorganizata dezbaterea publica – anuntata din timp si complet informata cu prezenta arhitectului si a responsabililor din Primarie.

Doresc sa fiu instiintat cand va avea loc aceasta noua dezbatere pe email la aceasta adresa cblaga@gmail.com

Doresc sa imi inregistrati prezenta cerere si sa imi trimiteti reply cu numarul de inregistrare.

Va multumesc!


Calin Blaga