5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
ioana frunzescu

Amandoi protagonistii politicieni sunt de acelasi calibru si merita zero barat. Oricum, e amuzant cum isi pierd cumpatul acesti nimeniai politicii noastre MARI, de Bucuresti !Nu vreau sa zic – da Bucuresti, ca nu e frumos.Traim in Romania si ASTA ne ocupa tot timpul.Vai de taracu asa ….zdrente.Popor amarat, ]nca n-ai vazut tot, cu siguranta ni se PREGATESTE CEVA DUPA ALEGERILE ASTEA DIN TOAMNA.

sau vot alb… ca cica e legal 😉

Radu Micu

Miine, vineri 28.11.2008, de la ora 18, incepe maratonul dezbaterilor electorale la TV SIBIU. Dureaza pina la ora 23. Invitati Neagu, Ariton, Cindrea, Stirbet, Mitea, etc.Vin si jurnalisti: Alin Bratu, Laura Catuneanu, Laura Buciu, Albin Marinescu, Dan Tomozei.Nu ratati.

ioana c.

mai tacati fleanca comunistule (anti johannis si tot ce inseamna progres pentru sibiu)-unde dracu ai vazut tu k se face mall pe locul patinoarului???mai holbeaza-te acolo chiombule.blocurile sunt langa patinoar.de ce nu sala polivalenta in locul unor terenuri de tenis in care te ploua????si d c nu o zona cu regim mai mare de inaltime in centru???
tu vrei k sibiul sa ramane vesnic la nivel de comuna???
mai calca in occident TAMPITULE,INCULTULE!!! sa vezi proiecte si exact langa centrul istoric(exemplu valencia)