Adio sport de mase la Sibiu

PLAN MALL
PLAN MALL

Cata nesimtire poate cuprinde politica locala sibiana cand da aprobari pentru a se distruge tot ce inseamna terenuri de sport pentru mase (si asa putine). Azi va prezint zona din spatele bazinului Olimpia care va fi complet distrusa.

Unii stiti ca Primaria a aprobat ca in spatele bazinului Olimpia pe locul terenurilor de handbal sa fie construita o noua sala polivalenta. Ce nu stiti e ca langa aceasta sala Primaria si-a dat deja acordul pentru a se construi un mega bloc de 13 niveluri cu birouri, 165 locuinte si mall. Vedeti in fotografie. Mai mult se doreste ca in locul patinoarului sa mai apara doua turnuri. In plus toata zona, in viziunea arhitectului si oamenilor de afaceri, se doreste ridicata la nivel de 5-6 etaje, astfel strada Rennes va fi latita si toata casele de pe partea dreapta (spre Olimpia) sa fie demolate pentru a face blocuri.

Dar pana la aceasta viziune oribila mall-ul si blocul turn din spate la Olimpia se va face. Deja a fost dezbaterea publica de care nu a stiut nimeni. Urmeaza sa fie aprobat in Consiliul Local.

Cine sunt investitorii?

robert hurtak
robert hurtak

O firma locala GVS Sibiu Srl infiintata in 2008 de un concern austriac GVS Holding Gmbh si Stradiot Georg. grupul austriac detine 99% din actiuni. Ei au sediul in Gusterita pe str. Cezar Boliac nr. 23, asta daca vreti sa ii vizitati. Firma este reprezentata la Sibiu tot de un austriac Robert Hurtak, specialist in PR. (foto). Ce e mai haios e ca firma deja e pe lista de posibile executari silite a Primariei Sibiu -directia fiscala pentru datorii neplatite. Sa vedeti ce-i urecheaza pe astia de la finante Fuhrerul nostru local cand afla!

Mai multe poze cu planurile mallului-turn mai jos.

plan-mall1
plan-mall1

plan-mall-sectiune
plan-mall-sectiune

Căutări: