Adio sport de mase la Sibiu

Adio sport de mase la Sibiu
PLAN MALL

Cata nesimtire poate cuprinde politica locala sibiana cand da aprobari pentru a se distruge tot ce inseamna terenuri de sport pentru mase (si asa putine). Azi va prezint zona din spatele bazinului Olimpia care va fi complet distrusa.

Unii stiti ca Primaria a aprobat ca in spatele bazinului Olimpia pe locul terenurilor de handbal sa fie construita o noua sala polivalenta. Ce nu stiti e ca langa aceasta sala Primaria si-a dat deja acordul pentru a se construi un mega bloc de 13 niveluri cu birouri, 165 locuinte si mall. Vedeti in fotografie. Mai mult se doreste ca in locul patinoarului sa mai apara doua turnuri. In plus toata zona, in viziunea arhitectului si oamenilor de afaceri, se doreste ridicata la nivel de 5-6 etaje, astfel strada Rennes va fi latita si toata casele de pe partea dreapta (spre Olimpia) sa fie demolate pentru a face blocuri.

Dar pana la aceasta viziune oribila mall-ul si blocul turn din spate la Olimpia se va face. Deja a fost dezbaterea publica de care nu a stiut nimeni. Urmeaza sa fie aprobat in Consiliul Local.

Cine sunt investitorii?

Adio sport de mase la Sibiu
robert hurtak

O firma locala GVS Sibiu Srl infiintata in 2008 de un concern austriac GVS Holding Gmbh si Stradiot Georg. grupul austriac detine 99% din actiuni. Ei au sediul in Gusterita pe str. Cezar Boliac nr. 23, asta daca vreti sa ii vizitati. Firma este reprezentata la Sibiu tot de un austriac Robert Hurtak, specialist in PR. (foto). Ce e mai haios e ca firma deja e pe lista de posibile executari silite a Primariei Sibiu -directia fiscala pentru datorii neplatite. Sa vedeti ce-i urecheaza pe astia de la finante Fuhrerul nostru local cand afla!

Mai multe poze cu planurile mallului-turn mai jos.

Adio sport de mase la Sibiu
plan-mall1

Adio sport de mase la Sibiu
plan-mall-sectiune

Căutări:

9
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

cele 2 turnuri nu sunt prevazute in locul patinuarului.

dayo

…da…si eu jucam handbal acolo, candva….au macar de gand sa reconstruiasca terenurile pt sport in alta parte?

Calin, primaria nu a fost de acord cu propunerea Asociatiei ‘Al 6-lea jucator’ (www.csufans.ro) desi amenajarea terenurilor de care spui si tu era facuta doar din banii atrasi de asociatie de la alti sponsori si lasate publice, fara nici o conditie. Raspunsul primariei a fost ceva in genul: va putem da terenurile daca vreti sa le cumparati prin licitatie publica sau sa platiti chirie pe el (mi se pare ca tot prin licitatie publica). Dupa acest raspuns initiatorii proiectului au renuntat din cauza nesigurantei ca acele terenuri identificate de asociatie vor avea scopul dorit.

MARINA CRISTEA

Din pacate, DESI este un comentariu vechi, proiectul revine in atualitate. avem, ce-i drept intre timp un PUG nou, dar asta nu conteaza. Acum cateva Zile s-a imprejmuit perimetrul si s-a montat panoul cu descrierea proiectului langa blocul de locuite existent deja langa bazinul olimpia.
se pare ca edilii sibiului au ganduri bune (pe hartie) dar continua tot vechile practici rele