Despre doamne si curve

O vorba mai veche din batrani spune ca femeia trebuie sa fie mereu o doamna, mai putin in dormitor unde e musai sa fie o curva. Desigur, termenul “curva” e usor interpretabil si pe alocuri discutabil, insa in definitiv se face referire exclusiv la lipsa de inhibitii pe care trebuie s-o aiba o femeie in dormitor atunci cand e cu sotul, iubitul sau amantul sau.

Am mai scris la un momentdat tangential pe subiect si am incercat sa evidentiez faptul ca datorita habotniciei o fata e invatata la vatra parinteasca doar cum sa se comporte peste tot in restul casei numai in dormitor nu pentru ca educatia sexuala e un subiect tabu indiferent de context si probabil ca asta-i si motivul pentru care lumea se socheaza sau se scandalizeaza atunci cand vede pe vreundeva putin mai multa “carne” decat “normal”.

Numai ca treaba asta cu “carnea” a devenit oarecum facultativa din moment ce in pofida vointei generale “carnea” a devenit omniprezenta, mai ales la TV unde cei pudici critica si balesc in acelasi timp cu ochii atintiti la televizor.

Daca e sa judecam dupa comportamentul lor am concluziona faptul ca nivelul lor intelectual a ramas blocat undeva in adolescenta cand inca fumau pe ascuns de parinti chiar daca implinisera 18 ani si erau majori.

Iar canalele media ofera “carne” pentru ca exista din plin cerere pentru asa ceva. Problema e ca s-a ajuns intr-o situatie paradoxala in care vedete de orice fel defileaza peste tot in public purtand tinute care sa dezvaluie din ce in ce mai multa “carne” spre deliciul publicului, iar atunci cand sunt pozate/filmate pe ascuns se dau de ceasul mortii.

In ipostaza asta sunt unele pretinse ca fiind “doamne” sau “dive” si care cand nu au cum sa-si vanda talentul se apuca sa-si vanda “corpul”.

De cealalta parte a baricadelor sunt actritele din industria adult, probabil singurele vedete care aplica cu constiinciozitate ideea ca o femeie trebuie sa fie curva doar in pat, sau ma rog doar in contextul experientei sexuale si cam atat.

E de-a dreptul amuzant sa te uiti la ceva premii de cinema, muzicale sau de televiziune si sa le vezi pe toate “doamnele” cum poarta rochii cat mai transparente si rahitice posibil fara lenjerie intima si sa te uiti la ceva premii din industria adult si sa le vezi pe toate “curvele” cum poarta rochii de gala extrem de elegante si fara elemente provocatoare.

Desigur, nu toata lumea e interesata de industria adult si nu toata lumea intelege faptul ca in industria adult negotul cu “carne” e asa la vedere si cu acte in regula nu pe furis si adeseori la limita legalitatii cum se intampla pe canalele media mainstream.

Iar daca ati avut rabdare sa cititi pana aici aflati ca n-am vrut sa zic mare lucru, doar sa desconspir ipocrizia celor care le apreciaza pe niste doamne ce incearca din rasputeri sa fie curve si care le desconsidera pe niste curve ce dovedesc mai mereu ca in afara “dormitorului” sunt niste doamne.

Si ca sa nu spuneti ca sunt baiat rau va las o poza cu Riley Reid, ceva pustoaica extrem de evlavioasa care atunci cand nu-i dezbracata se imbraca ca o doamna nu ca o curva:

Despre doamne si curve

foto via Tumblr

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Se-mbraca bine doamna :O

Maline draga, eu am zis de multa vreme ca centura de altadata s’a mutat pe Corso. Azi nu mai poti zice ca faci diferente mari intre o doamna si o curva … ca nu prea mai vad cum atata vreme cat si unele si altele arata si se comporta la fel, ba chiar am avut surprize uneori ca curvele declarate sa fie mai doamne ca alea care se pretindeau altceva.

Sunt perfect de acord cu ce spui aici. „Curvele” se îmbracă ca niște doamne, iar doamnele ca niște curve.

Problema e că libidinoșii sunt aceeași și într-o parte și într-alta. Dacă citești comentariile de pe Instagram sau Facebook ale unor actrițe din industria adult vezi aceleași reacții. Cu toate că acele actrițe nu pun nici măcar poze provocatoare pe rețelele sociale.