Cum sa faci o statistica in favoarea ta?

1684179

Pai e relativ simplu si ne invata englezii cum sa facem treaba asta fara sa fie macar nevoia sa apelam la cercetatorii britanici.

Uite BBC publica un articol in care spune printre altele ca peste 48% dintre britanici sunt de acord sa creasca taxele ca sa se cheltuiasca mai mult pentru sanatate, educatie si ajutoare sociale.

Ori secretul cifrei procentuale vehiculate sta fix in enuntul dat pentru ca un om care munceste si plateste taxe n-are nevoie de ajutoare sociale, dar are nevoie de educatie si sanatate „gratis” din partea statului. Am pus cuvantul gratis in ghilimele pentru ca in fond toti cei care platesc taxe ajung sa-si plateasca fiecare serviciu primit de la stat cu varf si indesat.

Asadar, simpla mentiune enumerare a ajutoarelor sociale ca prioritate primordiala dupa sanatate si educatie denota faptul ca in esantionul de indivizi intrebati de vorba pentru sondajul respectiv exista cel putin 48% de asistati social intr-un fel sau altul carora li se pare normal ca sa creasca taxele pentru ca ei sa primeasca mai multi bani si sa poata sa trandaveasca toata ziua pe spinarea celor care muncesc.

Niciun om cu suficienta educate ce-si respecta munca n-o sa fie vreodata de acord sa fie suprataxat fara sa primeasca ceva concret la schimb.

Din pacate genul asta de manipulari grosolane e specific doar regimurilor autoritar-conservatoare cu care pare sa semene tot mai mult guvernul condus de Theresa May.