Cum a ajuns jurnalistul Florin Staicu mare sef la Romgaz si Enel Muntenia

Daca mai aud vreun roman ca nu functioneaza la noi in tara cumetria ii dau peste bot.. cu textul asta. Florin Staicu a ajuns acum cativa ani, nu multi, director editorial la cotidianul sibian Tribuna. Asta dupa ce Ilie Carabulea a cumparat ziarul. Staicu mai lucrase la Tribuna pe vremuri, dar zburase in sectorul de afaceri. Dar de cand Ion Ariton a ajuns Ministrul Economiei in toamna lui 2010, consateanul sau, Florin Staicu s-a ajuns si el.

Primul lucru facut de Ariton ca ministru a fost sa isi angajeze 12 consilieri personali cu norma intreaga sau partiala (dezvaluiti in premiera nationala pe blogul Podul Minciunilor). Florin Staicu a capatat norma partiala, si sefia departamentului de comunicare/presa a Ministerului Economiei. In acelasi timp a ramas si director editorial la Tribuna.
Dar asta nu era suficient. Ariton l-a numit (cum a facut cu toti consilierii sai) in Consiliul de Adminitsratie al Romgaz si Enel Distributie Muntenia. Altfel spus un jurnalist ajuns sef peste gaz si curent. Concluziile le trageti voi de ce nu merg lucrurile in Romania. Interesant ca ziarul Adevarul remarca intr-un articol ca ministrul Ariton are cei mai multi consilieri, dar si cele mai multe gafe publice si nu are habar cu ce se ocupa ministerul sau. Eu zic ca se insala gazetarii de la Adevarul. Are habar ca doar privatizeaza acum managementul tuturor companiilor de stat ale ministerului. Intelegeti?!
Revenind la Staicu… omul s-a ajuns. Acum are nasul si mai sus decat inainte. Daca pana acum aveai nevoie de o scara sa ii ajungi la nas, acum de o macara. Aud despre el adesea chestii care mai de care…. dar na…. sa traiasca alaturi de Ariton si echipa de 12 consilieri. Parca si Isus avea 12 apostoli, inclusiv unul Iuda care l-a vandut pentru cativa arginiti. Sincer acum, daca pe Isus s-a gasit cine sa il vanda, pe Ariton cati il vor vinde si pentru cat? Evident asteptam 2013 si procesul aferent. La final o dedicatie muzicala…

 

Căutări:

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
STOIAN KAROL IOAN

Astia care au terminat la GOGA sunt toti dastepti si mari intelectuali
Acest porcusor este saracul de risul curcilor,dar e atita de fudul ca nici nu si a dat seama ca a ajuns la 110 kg

STOIAN KAROL IOAN

BAI DAR asa frica va este de nu comentati de aberatiile celor ce ne amagesc ca sunt conducatori de nadeje pt viitorul nostru si al copiilor nostri intr o saptamina am primit cinci raspunsuri din partea administratiei locale …DOMNULE AVETI DREPTATE DAR ASA E SISTEMUL?TREBUIE SA VA OBISNUITI CU ANORMALITATEA CLINTON, pt un trabuc era sa fie demis iar in Balcanii nimic nu mai are valoare sau principii, si suntem ignorati maxim de niste persoane care ne au confiscat dreptul de a visa,macar; Rusine daca l facea PR SAU ALTCEVA COFORM STUDIILOR NU ERA NIMIC DEPLASAT? DAR se pare ca… Read more »

Boc

Cainele moare de drum lung si Calin blaga de grija altuia

alex oprea

doar nu o fi adevarat? sunt stupefiat…. Tara aia se duce dracului…

alex oprea

Cit despre ARITON; TRIHENEA; ….. mi e greata….