Pe cine a angajat Ariton la Ministerul Economiei?

Am mai scris pe blog despre bi-cefalia jurnalistului Florin Staicu, actual director editorial Tribuna, dar şi şef cabinet purtător de cuvânt la Ministerul Economiei. Numit acolo odată cu înscăunarea lui Ariton ca ministru. Apropo, cei doi sunt consăteni. Acum avem şi lista oficială a tuturor anagajaţilor puşi în funcţie de Ariton, în exclusivitate făcută publică pe blogul Podul Minciunilor. Nume cunoscute, nume surpriza, nume cu un trecut greu ( a se citi membrii ai Securitatii inainte de 1989). Trageti voi concluziile.

Care sunt persoanele angajate pe diferite functii in cadrul ministerului (inclusiv la Biroul de presa), precum si a institutiilor si companiilor subordonate Ministerului Economiei, de la instalarea in functie a domnului ministru Ion Ariton? De asemenea, pe langa aceste informatii, precizati care este functia si ocupatia avuta inainte de numire.

Pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presa ala MECMA face urmatoarele precizari:

Pe cine a angajat Ariton la Ministerul Economiei?

  • Conform legislatiei in vigoare, pe cabinetul ministrului pot fi angajate persoane, in limita maxima a 13 norme intregi, pe urmatoarele posturi: 1 post director de cabinet, 8 posturi consilier personal, 2 posturi asistent cabinet, 2 posturi secretar personal;

  • In prezent la cabinetul ministrului economiei, comertului si mediului de afaceri, Ion Ariton sunt angajati 1 director de cabinet – norma intreaga (8 h), 1 asistent personal – cu jumatate de norma (4h) si 12 consilieri personali – cu timp de lucru echivalent a 8 norme (8x8h = 64h);
  • La cabinetul fostului ministru al economiei, comertului si mediului de afaceri erau angajate : 1 director de cabinet – norma intreaga (8h), 2 secretari personali – norma intreaga (2x8h), 2 asistenti cabinet – fiecare cu cate o jumateate de norma (2x4h), 7 consilieri personali – norma intreaga (7x8h = 56), 2 consilieri personali – fiecare cu cate o jumatate de norma (2x4h).
  • Referitor la Biroul de presa, in acest an nu au fost facute angajari, ci din contra, in urma restructurarii MECMA, de la 4 salariati au ramas 3.
  • Institutiile si companiile aflate in portofoliul MECMA isi fac propriile angajari, astfel incat pentru informatiile solicitate va rugam sa va adresati direct acestora;

Sursa informatiei: Biroul de presă al MECMA

7
Lasă un răspuns

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
gabi

Si? Care-i treaba? Te roade ca nu esti si tu printre ei? Mai baiatule,tu dezvolti adevarate obsesii, iti dau un sfat cat se poate de uman, consulta un medic. Ai manifestari ce se gasesc in tratate pe care le studiaza studentii de la medicina, la o specializare de lunga durata. Nu mi-o lua in nume de rau, crede-ma ca iti vreau binele.

gabi

Gabi mai cheama mai trancanel.Te deranjeaza cand ti se spune adevarul. Nu ti-e rusine, mai limbricule?

Andreea M.

Nu stiu pe nimeni din lista. Sunt ceva vip?

Elena

Nu prea inteleg de ce se ataca @Gabi! Poate are rude sau cunostinte aflate pe lista prezentata… De la @Gabi avem ceva de “invatat” la ce limbaj foloseste.
Nu vad cu ce a gresit Calin de primeste asemenea comentarii. Cata ura din partea unora, cata invidie.
Bravo Calin, tine-o tot asa, pentru ca noi, cititorii TĂI, apreciem ceea ce scrii pe BLOGUL TĂU!