Carabulea a devenit doctor inginer

UPDATE. Ce spuneam… Iata prima pagina de luni in Tribuna….

Carabulea a devenit doctor inginer

Marele și ilustrul magnat al autobuzelor de la Sibiu, Ilie Carabulea, a devenit sâmbătă doctor inginer prin sprijinul nemijlocit al Universității Lucian Blaga din Sibiu. (sursa Turnul Sfatului). Acum apar o serie de întrebări evidente:
1. Cine a scris lucrea pentru Carabulea? Evident știm că acesta abia știe să citească, deci imposibil să fi scris el teză de doctorat depre autobuze, software și alte cele. Mai ales că el nu știe să pornească un calculator.
2. Cât a plătit la ULBS sau direct în buzunarul rectorului Oprean pentru a i se oferi titlul de doctor inginer. Normal că și restul comisiei de doctorat a luat șpaga necesară pentru a închide ochii.

Evident că răspunsurile unii le știu… Opinia mea este că doctorul inginer Carabulea se înscrie în panoplia de doctori docenți ai României începută de Elena și Nicolae Ceușescu. Iar Sibiu este plin de astfel de doctori. Ceea ce mă face să îi plâng de milă pe fraierii care au muncit pe bune la doctorate 5 ani. Vedeți, dacă aveați bani, nu vă mai trebuia studiu…. Chiar așa domnule Oprean vreau și eu diplomă de doctor docent. Cât să vă plătesc?

PS: Astept elogiul de luni in Tribuna adresat conducatorului iubit, Carabulea. Online deja a aparut de sambata.

8
Lasă un răspuns

7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
daniel

Pai tie nu cred ca iti da cineva diploma de-ar fi sa dai toti banbii din lume. Vorbesti despre oameni care doar injura. Tu ce faci? Postul cu flegmele umane iti era adresat? Te crezi fara de vina? Iti spun eu ca ai o multime de bube in cap,dar decenta ma obliga sa nu intru intr-o disputa cu tine. Daca as fi la nivelul tau probabil ca as incepe sa iti numar pacatele. Nu esti neprihanit Caline si stii mai bine decat mine acest lucru. Cat despre ura la care te referi,cred ca te-a invadat cu totul.

joska

Da domnilor,se pot cumpara in Romania orice diplome,bineinteles ca la doctorat se implinesc niste formalitati(dar formalitati si atat),si nici nu ai nevoie de foarte multi bani,nicidecum averea lui Carabulea.Important e sa-ti doresti foarte mult sa-ti pui pe raft o asemenea diploma,si bineinteles sa fi obtinut,cumparat inainte altele…bacalaureat,licenta….

Ion Tinarog

Catre Daniel
Incerci sa reprimi cu tupeul si aroganta tipice lui Carabulea si Oprean. Tonul tau se vrea a fi si unul de intimidare. Ce o sa-i faceti lui Blaga? O sa-i platiti seful (Oprean l-a platit deja din banii ULBS, pe care-i cheltuie fara discernamant si dupa bunul plac) ca sa=l dea afara? Sau o sa puneti brute sa-l schilodeasca? Ca sunteti in stare, nu ne indoim…

Puscasu Dumitru

SA VA AUDA DUMNEZEU NU AM VRUT RAUL NIMANUI IN CE 68 DE ANI CITI II AM .DAR LUI CARABULEA II APRIND LUMINARI LA MORTI LA TOATE BISERICILE UNDE MA DUC. OMUL LUI DIN BOTOSANI A SCRISCA ACCIDENTUL E REAL IAR EI DE LA SIBIU SAU UTAT LA POZE SI AU NEGAT MA JUDEC CU EI DE 2 ANI

petre

Caline ai dreptate in multe privinte dar faptul ca abia stie sa citeasca dovedeste ca nu esti profesionalist in ceea ce faci nu uita ca si pe vremuri cand scoala se facea totusi de catre oamenii cu,,habar” de ceva Carabulea asa cum il numesti tu, a fost cineva si a ocupat o functie destul de importanta.Eu nu zic ca nu are bube in cap dar pana la urma este un om de afaceri ca si altii din tara aceasta(ceea ce nu este o scuza).In ce priveste doctoratul e ceva normal in momentul de fata asa se poarta,in tara asta perfecta… Read more »

Joska

Oare sustinatorii lui Carabulea tot asa sunt cumparati ca si diploma de “doctor”.