Carabulea a devenit doctor inginer

UPDATE. Ce spuneam… Iata prima pagina de luni in Tribuna….

Marele și ilustrul magnat al autobuzelor de la Sibiu, Ilie Carabulea, a devenit sâmbătă doctor inginer prin sprijinul nemijlocit al Universității Lucian Blaga din Sibiu. (sursa Turnul Sfatului). Acum apar o serie de întrebări evidente:
1. Cine a scris lucrea pentru Carabulea? Evident știm că acesta abia știe să citească, deci imposibil să fi scris el teză de doctorat depre autobuze, software și alte cele. Mai ales că el nu știe să pornească un calculator.
2. Cât a plătit la ULBS sau direct în buzunarul rectorului Oprean pentru a i se oferi titlul de doctor inginer. Normal că și restul comisiei de doctorat a luat șpaga necesară pentru a închide ochii.

Evident că răspunsurile unii le știu… Opinia mea este că doctorul inginer Carabulea se înscrie în panoplia de doctori docenți ai României începută de Elena și Nicolae Ceușescu. Iar Sibiu este plin de astfel de doctori. Ceea ce mă face să îi plâng de milă pe fraierii care au muncit pe bune la doctorate 5 ani. Vedeți, dacă aveați bani, nu vă mai trebuia studiu…. Chiar așa domnule Oprean vreau și eu diplomă de doctor docent. Cât să vă plătesc?

PS: Astept elogiul de luni in Tribuna adresat conducatorului iubit, Carabulea. Online deja a aparut de sambata.