Cum înjură Ilie Carabulea presa pe Centura Sibiului

Cum înjură Ilie Carabulea presa pe Centura Sibiului  UPDATE: Dovada… in foto (a se analiza atent personajele) Carabulea cand injura. In spate cine rade oare? Florin Staicu, redactor sef Tribuna (ziarul lui Carabulea), alias purtator de cuvant al Ministrului Economiei, Ion Ariton (PDList de Sibiu)

Miercuri, la inaugurarea Centurii ocolitoare a Sibiului am avut ocazia să aflăm care este cel mai fidel cititor al ziarului Sibiu 100%. Cine altul decât domnul “doctor” Ilie Carabulea. În momentul în care a ajuns în dreptul presei a început să  înjure ziarul Sibiu100% de mama focului (asta pentru că a dat ochii cu reprezentantul ziarului acolo): ,,Să ne ia dracu…”, ,,Să va duceti dracului… “, ,,Să imi bag p*** in voi….” Bineînţeles, reprezentantul Sibiu 100%, care nu era Calin, nu a dat curs înjuriilor şi a preferat să isi faca meseria în continuare. Domnul “doctor” era supărat deoarece într-o ediţie a ziarului a fost pusă fotografia lui şi a unui alt mare domn (Apostu) iar între ei o pereche de cătuşe. Cum au îndrăznit jurnalistii să facă aşa ceva? Chiar aşa! Cum au îndrăznit?
După toate înjurăturile de ieri consider că ar trebui să ne cerem scuze NOI, jurnaliştii sibieni. Cerem scuze domnului “doctor inginer” Ilie Crabulea că i-am băgat ,,organul” în gură de supărare!
Dumnezeu să vă ierte, domnule Carabulea!

Semnat: nu Călin Blaga, altul… nu spun cine!

8
Lasă un răspuns

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

Şi eu care credeam că pe centură se întâmplă cu totul alte chestii… Să-mi fie ruşine de naivitatea mea:)

Lavinia

Domnule cu blogu’. Nu ma mir de ce si cei de la Eveniment TV au inceput sa dea in Carabulea. Banuiam eu ca asa fac cu presa, dar asta este deja imoralitate si se vedea treaba ca ati ajuns si incomozi. Am urmarit o emisiune de la postul asta de televiziune si am vazut cum facea misto prezentatorul de cele spuse de acest individ. Nu l-am crezut, am crezut ca are ceva cu el legat de afaceri dar acum dupa ce am citit si articolul dumneavoastra incep sa-i cred pe jurnalisti.

morbo

da ce a aveti voi de fapt cu hobitu’? lasati-l in pace, railor!

@morbo – pai ce sa fac! Daca LordMitnick m-a uns acum un an ,,Lord of the Blogs” musai sa am ceva cu rasa asta de hobiti, alde Carabulea

bi

Libist de Sibiu, acest Staicu. O fi si el doctor sau e doctorand?! hahah

TOLONTAN

SINCER OARE DE CE NU I AU INCLUS SI PE CARABA SI PE STAICU IN TOPUL CELOR 10 PERSONALITATI SIBIENE……

@Tolontan – chiar asa… cred ca i-a lasat lumea pentru cei mai prosti 10 sibieni sau cei mai rai 10 sibieni. Uite o idee!

Puscasu Dumitru

Ii doresc lui Carabule sa devina in cel mai scurt timp o leguma.Este un bandit si un hot.Merita catuse. Eu ii aprind luminari in sanatatea lui la morti