Yummy Yang Sibiu – locul pe care trebuie sa il eviti daca tii la sanatatea ta

Nu credeam sa ajung sa scriu de rau de mancare chinezeasca. Prietenii stiu ca este favorita mea si ma si pricep la gatitul ei. Astazi am fost cu Lili (insarcinata) la Yummy Yang in mallul din Sibiu. Am luat oferta: mananci cat vrei cu 20 lei. De remarcat ca era 15 lei si de curand s-a scumpit. Asa e la noi… dar nu asta e problema. Am gustat putin din toate felurile oferite de mancaruri gatite. Sa vad cum gatesc bucatarii de acolo care se lauda a fi cei mai buni din oras la mancare chinezeasca. Aiurea!
Sa o luam cu inceputul:

Puiul si porcul in susan erau gatite in aluatul gresit (reteta spune cu totul altceva). Merele erau facute in aluatul de porc. Cele vreo 8 feluri de mancare gatita pe baza de pui sau porc cu legume erau 70% sos lungit, 29% legume si 1% carne. De fapt carnea o gaseai daca aveai noroc. Lungirea sosului este dezastruoasa pentru mancarea chinezeasca. Am scurs eu sosul si am luat esenta cu un pic de sos cum ar fi trebuit sa fie. Ca si gust legumele si carnea putina gatite pareau ok.
Am ajuns la aripioare prajite care m-au facut sa chem chelnarita sa ma plang: aveau pe ele perii de la pene peste tot. Asta insemna ca au luat marfa foarte proasta si au gatit-o. Dar macar de ardeau perii inainte!!!

Acum problema cea mai grava: dureri abdominale, diaree si problemele aferente si la mine si la Lili. Concluzia: calitatea produselor folosite este discutabila si localul este de evitat. De fapt stiti cine nu ar trebui sa evite localul? Organele de control: protectia consumatorului, ISS, DSV etc.

Căutări: