Sunt gelos! Botezatu îşi lansează carte

Dacă şi ăsta are carte… gata m-am decis să mă apuc şi eu serios de a mea sau mai bine zis ale mele. De vreo 10 ani gândesc la ele şi nu m-am vrednicit să le termin… Bine că Botezatu nu şi-a scris el cartea ci a angajat o ziaristă (se putea altfel!) să i-o scrie (ce erotic sună!). Este prima biografie oficială…şi omul este încă în viaţă! Parcă m-am mai liniştit… Totuşi trebuie să mă pun pe scris şi publicat cărţi… Nu de alta dar azi mâine mă trezesc că un fotomodel scrie filosofie.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Esti rau acum, parca ai vorbit de ultimii oameni de pe pamant. Iar chestia cu fotomodelul, nu stiu ce sa zic. Eu sutn sigura ca exista si fotomodele care au terminat Facultatea de Filosofie si nu numai. Mai rar, ce-i drept, dar totusi nu cred ca o persoana este vinovata pentru faptul ca-i frumoasa, si daca o mai ajuta si creierul, e binecuvantata.

Lili, nu as vrea sa fiu rea, dar de cele mai multe ori fetele frumoase, sunt frumoase si atat. Pentru ca vad ca pot trece prin viata si numai cu atat, nu se mai obosesc.
Cat despre cartea ta Calin, daca ai comasa toate articolele de pe pod, ar iesi juma de carte 🙂

Andreea M.

ete na! oi fi gelos ce sa iti spun. lasa ca la toti va plac femeile frumoase si istete!