Cocalarul matur

Cocalarul matur e barbatul trecut de 30 de ani, cu cateva fire de par alb in cap. Conduce de obicei o masina second hand, adusa de dincolo de vreun prieten care stie si n-a dat kilometrii inapoi. In general masina lui e Volkswagen, Opel, Ford si rareori Audi. Trebuie sa fie neaparat pe diesel si neaparat motor mic, ca sa consume putin ca si asa a dat pe taxa auto aproape cat a dat pe masina.

E usor de intalnit in trafic, in zilele de salar merge la cumparaturi cu nevasta la Real sau Kaufland si are mereu grija ca in intersectie sa ocupe ambele benzi.

In magazin se departeaza de nevasta, aceasta fiind de cele mai multe ori deformata fizic. Si nu, nu din cauza vreunei boli sau accident ci datorita faptului ca e prea lenesa ca sa-si puna curu la treaba.

In timp ce el isi clateste ochii pe la raioanele de haine si cosmetice, sa mai admire cate un decolteu sau bulan expus de pitzipoance, nevasta e de cele mai multe ori la raionu de borcane, cautand acrituri ca, deh e greu sa le pui si pe ea n-a invatat-o mama.