Cine a turnat mufa de monitor

In urma cu mai bine de un an, primesc un telefon de la o clienta care vroia sa-i montez un dvd writer. Ii explic doamnei ca cel mai rapid si putin costisitor mod de a face acel serviciu ar fi sa vina cu unitatea la firma si rezolvam problema.

Dupa vreo doua zile ma reapeleaza si-mi explica cum ca vrea sa vina cu unitatea, insa nu poate sa separe monitorul de unitate fiindca mufa este turnata.

Ii explic doamnei ca nu e turnata si ca are doua suruburi care trebuiesc desfacute, sa le desfaca si sa vina cu unitatea. La vreo doua zile apare femeia cu unitatea, ii montez dvd writeru si cand sa-i fac proba surpriza. Mufa video de pe placa de baza era smulsa si statea sa cada.

Uimit o intreb pe femeie ce s-a intamplat si cine si cum a reusit sa aduca mufa in acel hal. Raspunsul vine sec “domnule eu nu ma pricep cu deastea, pe mine m-a sunat barbatumeo ca nu poate sa separe monitoru de unitate, si cand i-am spus ca are doua suruburi a zis ca nu le poate desface si a chemat un vecin”.

Bineinteles ca m-am amuzat tare mult dupa ce a plecat femeia, insa spre norocul ei am putut demonta mufa fara prea mari probleme si am inlocuit placa video onboard cu o placa auxiliara. Insa, amuzamentul suprem l-a produs sotul femeii, in momentul in care mi-a spus ca timp de 2 ani de zile ei n-au stiut ca se poate separa monitorul de unitate, si ca de fiecare data cand a trebuit mutat dintr-un loc in altul a fost nevoie de doua persoane.