Cei mai idioti dintre caini

Stiti care sunt cei mai idioti dintre caini? Fac pariu ca nu stiti fiindca multi stati la bloc si oricum preferati pisicile, ca si mine de altfel.

Dar nu-i bai, va spun eu.

Cei mai idioti dintre caini sunt aia care musca din mana care-i hraneste cu prima ocazie, adica atunci cand li se pare lor ca osul aruncat nu e suficient de mare si zemos.

Musai sa va dau cateva exemple ca sa intelegeti mai bine ceea ce vreau sa spun.

  • Primul caine idiot e Ponta, care s-a luat la tranta cu toata diaspora desi toti aghiotantii lui erau constienti de faptul ca diaspora e matematic vorbind cel mai mare investitor privat din Romania si singurul a caror investitii au crescut in mod constant in ultimul deceniu in pofida crizei;
  • Al doilea caine idiot e Dragnea, care s-a trezit el ca multinationalele ii put desi multinationalele alea produc mai mult decat firmele autohtone in ciuda faptului ca angajeaza ceva mai putini oameni;
  • Al treilea caine idiot e Erdogan, care (in caz ca n-ati aflat) s-a apucat sa-i faca pe germani si pe olandezi fascisti si nazisti desi conform unor statistici publicate de banca nationala a Turciei, in 2014 tarile respective erau cei mai mari investitori externi;

In alta ordine de idei, osul e bun insa orgoliul e uneori excesiv de mare si in cazul cainilor idioti orgoliul primeaza oricaror altor principii logice sau morale.

Probabil ca cel mai amuzant lucru in ceea ce-i priveste pe cainii idioti e determinat de faptul ca toti au apucaturi dictatoriale fara ca ei sa se poata baza vreodata exclusiv pe forte proprii.

Despre alt tip de caini idioti pe care ii intalniti probabil pe strada si cu care interactionati in viata de zi cu zi, dar nu i-ati observat niciodata puteti sa cititi la George ca poate lectura respectiva va ajuta sa intelegeti anumite aspecte ce poate erau neclare pana acum.