Campania de boicotare a produselor Boromir

Dragi cititori,

Va cer sprijinul intr-o noua campanie marca Podul Minciunilor. De data asta vreau sa boicotati produsele Boromir. De ce? Pentru ca de Craciun, Ciprian si alti bloggeri au initiat o actiune pentru a ajuta 25 de copii saraci din Sibiu. Au umblat la sponsori si au strans cat s-a putut. Au facut reclama la toti sponsorii pe TV, ziare, internet etc. Dar un sponsor, Boromir, a promis sa ajute cu produse din gama lor. Insa au uitat sa le dea… Cu o zi inainte de actiunea de Craciun au dat din umeri si au spus ca nu pot da atunci, doar peste 4 zile. Desi actiunea era incheiata deja, bloggerii au mers sa ceara produsele peste 4 zile pentru a le duce direct celor 25 de copii de la Asociatia Arapamesu, beneficiarii evenimentului. Dar Boromir iar a dat din colt in colt. NICI pana azi Boromir nu si-a onorat promisiunea. Asta nu se face din partea unui colos ca Boromir. Asa ca vine razbunarea bloggerilor: BOICOTUL PRODUSELOR BOROMIR!

Eu unul ii sabotez de atunci. Va invit si pe voi sa nu mai cumparati produse Boromir si sa spuneti la toti prietenii de ce nu faceti asta. Poate vor face si ei la fel! Haideti sa dam o lectie celor imbogatiti din vanzarea de produse alimentare si sa le amintim ca masinile sport si le-au luat pentru CA NOI CUMPARAM PRODUSELE LOR. De acum NU MAI CUMPAR produse BOROMIR! Tu mai cumperi?

Căutări:

10
Lasă un răspuns

8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

Oamenii cu bani sunt tot timpul mai zgarciti decat restul. Nu prea cumpar produse Boromir indiferent de magariile lor. Oricum rusinica!

daniel

Ce-i Blaga, ai ramas fara cozonaci de Craciun? Sau nu da Boromir reclama la Sibiu 100 la suta? Onestule.

dreamwind55

Nu e voba de spaga aci, mai Daniele. Dar asa a fost.

TOLONTAN

sincer nu aveti OBIECTIVITATE, DOAR DACA….
ati vb c u patronii , si dinsii v au promis
un puteti pedepsi firma pt vreun directoras mincinos.
SI APOI CINDE VREA SA DEA , DA SI GATA
PACAT CA I ATI DEZAMAGIT PE UNII COPII

ps MAI SA BOICOTAM TOATE PRODUSELE CARE NU SUNT AUTOHTONE….DACA CHIAR DORIM SA NE AJUTAM ECONOMIA ADEVARATA

M.

ma bag! ca nu iau niciodata produse boromir.

marius

personal nu prea cumpar produse Boromir, dar cand o sa vad produse de la Boromir o sa imi aduc aminte cu siguranta de ceea ce ai scris aici

Mna nu stiu, cert e ca eu o sa cumpar de la ei cat am cumparat si inainte asta pentru ca produsele lor sunt cam piperate si prefer cozonacul de la Carrefour care e la jumatate de pret si e scos din cuptor in fata mea. 🙂 Cred ca a fost vba de o lipsa de comunicare intre ei si noi, respectiv intre ei si mine. Canalul de comunicare nu a fost unul bun, motiv pentru care o sa trag o fuga pana la ei si le voi multumi pentru intentia de a ne sprijini campania. Astfel, pe viitor poate… Read more »

TOLONTAN

ba ,mai incetati sa dati lectii de caritate. Pe final de an au avut Ureche,atii si alte chestii pe cap,oferte ,vinzari,prime,hic, flux continuu ,ca sa si salveze cifra de afaceri si sa nu dea afara oamenii etc ca poate v au pasat pina v au refuzat…se mai intimpla, si nu cred ca acu trebuia sa boicotam pe cei ce angajeaza atita amar de oameni. Nu prea sunteti obiectivi si sunteti ca si copii aia mici in parc…sau politicienii natingi…cine nu face sau e cu mine e IMPOTRIVA LOR. Incercati cumva sa i santajati ,ca pe viitor sa le fie frica,TUTUROR,… Read more »