Clanurile de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

Money.ro publica azi un mage articol unde insira toata clanurile din marile centre universitare de stat. Primul este Sibiul cu cele mai mari si multe clanuri, desi cei de la Money nu au descoperit toate legaturile (mai bine se uitau aici pe blog in arhiva!). Oricum laudabila initiativa in contextul noii legi a educatiei care nu mai permite rudelor pana la cele de gradul III sa detina functii de conducere in universitati. Ce se vor face Oprean, Mitaru etc?
In poza rectorul Oprean alaturi de una din fiicele angajate, Camelia.

Un extras din articol:

Clanul Oprean
Constantin Oprean, rectorul universităţii, profesor universitar doctor inginer.
Letiţia Oprean, soţia sa, profesor universitar doctor biolog la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului.
Cristina Oprean Tănăsescu, fiica rectorului, conf.univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul universităţii.
Camelia Oprean, fiica lui Oprean, lector universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Economice.

Articolul integral pe Money.ro

Căutări:

17
Lasă un răspuns

8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted
dreamwind55

Ce te faci cu d-l Ciocoi Pop, Blanca Ciocoi Pop si Liliana Ciocoi Pop?

Funeriu

In lege e vorba de interdictia de a ocupa FUNCTII DE CONDUCERE pana la gr. III, nu de interdictia de a ocupa un post didactic. Asa ca, in afara de vreo 2 care sunt parca sefi de catedra, in rest nu se va intampla ABSOLUT nimic.

TOLONTAN

sincer acest melamge de intelectualism cu interlopismul literar ,CLAN,este un adevar si denota inca un vinovat al decadentei societatii . Suferim de ceea ce se numeste ADUNATI FAMILIA LINGA TINE DACA ITI MERGE BINE. Acu inteleg de ce ne invidiaza italienii….le am furat licenta in a fabrica sisteme bolnave si nu prea oneste. ps imi imaginez un dialog intr o familie de intelectuali , dintre acestea // citi clienti ai 20 inceamna ca o sa prduci ceva , asa pt viitorul concediu in Caraibe bineinteles brinza si miei cine aduce x,y,z peste w ok ai grije sa nu scapi pe… Read more »

veveritza

Se pune daca ea e decan si i-a facut loc sotului la sefia unei catedre???
Sincer,pentru catedra respectiva era ultimua varianta dar in our land of jokes… Parca am obosit si sa mai argumentez …

xyz

Bai nene, astia macar au acoperirea studiilor, nu vad o problema in faptul ca profeseaza la aceeasi institutie atata vreme cat isi fac treaba bine.
Dar ce te faci cand te uiti la varful politicii si vezi o analfabeta in Parlamentul European doar fiindca tac-su e presedinte si a stiut cum sa-i adune voturi? Sau un Ministru de Interne repetent in sc. Generala si cu Bacul luat la 24 de ani? Pe astia nu-i mai vede nimeni???
E aberant sa deturnezi atentia opiniei publice de la rechinii din varful politicii folosindu-te de pestii cei mici.

florin

Hai sa va dau un exemplu … ipotetic. El profesor universitar se indragosteste de o colega si se casatoresc (sot si sotie in aceeasi universitate). Peste ani au un copil care este atras de domeniul in care profeseaza unul dintre parinti (lucru frecvent in familiile cu nivel educational crescut) si are o traiectorie educationala care ii permite sa profeseze tot in mediul universitar. Evident ca va lucra tot in aceeasi universitate …. si uite asa am ajuns sa avem sot+sotie+copil in aceeasi universitate. Sunt universitati/facultati in care neamurile sunt aduse pe “ochi frumosi” … insa nu excludeti situatiile in care… Read more »

Gerhard

Comunitatea ULBS trebuie sa-l convinga pe Prof. VINTAN sa candideze la RECTOR. E singurul care poate salva universitatea prin faptul ca e destept, de talie internationala si cult.

alinus

superba combinatie,nu mai fiti invidiosi pe altii.au incercat,au reusit si merg inainte.mult succes .