Protest contra pretului mare al benzinei si la Sibiu

UPDATE: Protestul de ieri a fost o prima reusita. Cam 50 de masini au participat. Doar ca benzinaria stabilita initial a fost inlocuita cu altele doua de pe Soseaua Alba Iulia. S-a alimentat putin, s-a platit in monezi de 10 bani si mai mici. S-a stat mult pentru verificare ulei, spalat geamuri etc. Video de la protest mai jos de la BryluTV (Sibiu Video).

Iata ca s-au mobilizat si sibienii si miine incepe protestul deja facut in mai multe orase din tara si la noi. Redau mai jos mesajul primit si de mine pe messenger. In imagine prima benzinarie ce va fi boicotata la Sibiu pe Bd. Milea (poza e mai veche cand avea numele PetromV, acum ii spune OMV, tot firma aia e).

In data de 7 ianuarie 2011 la ora 16:00 toti posesorii de masini, mici, mari, scumpe sau ieftine sunt asteptati in parcare la Kaufland Sibiu, pentru a incepe protestul impotriva miliardarilor benzinari care profita de pe urma noastra, sa vada si dansii ce inseamna a pierde bani si sa nu mai profite de pe urma noastra. Pentru inceput vom merge la OMV Milea, unde vom alimenta doar cu monezi de 1, 5, 10, 50 bani carburant in valoare de maxim 10-15 Ron, ne vom spala geamurile, farurile, stopurile, vom umfla pneurile, etc TOTUL cu viteza melcului. Va multumesc anticipat! si Va astept la data si ora stabilita!