Cam cat de betiv era Basescu?

Timp de 10 ani cat a fost Basescu presedinte s-au facut glume peste glume pe seama lui pentru ca de undeva a pornit zvonul ca-i cel mai notoriu betivan al Romaniei nu doar presedintele ei.

Si totusi in cei 10 ani n-a aparut niciodata la TV clatinandu-se si purtandu-se ca un clovn. De fapt gresesc! S-a purtat ca un clovn tot timpul ca asa e el, dar niciodata n-a dat de inteles c-o face pentru ca-i mort de beat.

E drept ca l-am vazut si eu cum a beut cu Becali si apoi a plecat cu masina, dar totusi atunci nu l-a ajutat mai nimeni sa mearga drept, semn ca fie n-a baut tot rachiul din bar, fie e suficient de rezistent la bautura.

Dar cam in acelasi timp l-am vazut pe Sarkozy beat mort cum incerca sa sustina un discurs in Rusia, si mai apoi pe Medvedev in compania aceluiasi Sarkozy si flancat de proxenetul Berlusconi:

Cam cat de betiv era Basescu?  Cam cat de betiv era Basescu?

sursa foto: 1, 2.

Anul trecut o verisoara din Franta imi povestea cat de rusine le este francezilor cu noul presedinte pentru ca umbla la emisiunile TV tot beat si vorbeste tot aiurea si acum aflu de la Ice ca si Junker s-a dat in stamba mort de beat.

Ori lucrurile astea ma fac sa ma gandesc serios ca poate, doar poate intaiul betiv al tarii n-a fost chiar asa de betiv. Sau macar daca a fost cand era mort de beat statea dracului ferecat in casa si avea grija sa nu-l vada nimeni.

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Ma gandesc ca a fost si un pic de campanie. Ia mergi la tara… oamenii din popor se uita ciudat la tine ca nu bei cot la cot cu ei sau… nu “gusti”.

Daca iti mai aduci tu bine aminte, pe la Carcotasi domnul presedinte ne’a explicat destul de clar cum sa bei uischean fata sa te imbeti, de unde e usor de dedus faptul ca Traian al nostru avea o indelungata experienta de drunken master “fara sa se vada”, stapanirea tangajului venind probabil de la meseria s’a de baza. 😀

P.S.
“sa” …. nu “s’a” … scuze! 🙂