Cum sa nu mai ajungi primar?

Sau primarita dupa caz.

Citeam mai devreme o stire (impropriu spus stire pentru ca sa comentezi un status de Facebook nu e stire) de pe Digi24 in care se spunea ca o tanara, proaspat aleasa primarita intr-o comuna oarecare din Romania a postat pe Facebook un status in care isi indeamna cetatenii platitori de taxe si impozite sa puna mana si sa munceasca.

Si nu sa munceasca chiar orice, ci sa faca ceea ce timp de aproape 27 de ani n-au facut din proprie initiativa, iar inainte de asta faceau doar de frica securistilor, si anume sa-si faca curat in fata portii.

Sa mai punem la socoteala faptul ca le mai promite si amenzi daca nu ii asculta indemnul? N-are rost, pentru ca atunci cand te-ai trezit sa-i pui pe trantori la treaba i-ai intors impotriva ta cu sau fara sanctiuni si astfel ca primar, daca vrei sa nu mai ai nicio sansa la al doilea mandat tot ce trebuie sa faci e sa pui trantorii la munca.

Cum sa nu mai ajungi primar?

2
Lasă un răspuns

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Apropo, intre timp era si scandalul asta cu aia din penitenciare. Printre altele ei au reclamat ca noul director i-a scos la munca.
Pe bune? Adica ei la inchisoare ar fi vrut sa manance si sa bea… pe banii nostri, nu?! 🙂
Asa si cu aia… daca nu ii impingi de la spate, cu o lege, cu ceva nici drq nu munceste.