Cum functioneaza selectia naturala?

Am evitat sa scriu despre parnaiasii grevisti si despre Pokemon Go datorita faptului ca le-am considerat niste non-subiecte nedemne sa-mi pierd timpul cu ele.

Numai ca am dat in feed mai devreme peste o stire (in engleza) care explica oarecum de ce Pokemon Go e cel mai bun exemplu de selectie naturala din istoria contemporana:

Two men apparently trying to collect “Pokemon Go” virtual characters on their smartphones were rescued after falling off a bluff in Encinitas Wednesday afternoon, authorities said.

One of them fell to the beach, about 80 to 90 feet, and the other man fell about 50 feet down the cliff, Encinitas fire Battalion Chief Robbie Ford said. Both were taken to a trauma center with unspecified injuries.

Officials did not know their ages.

Ca sa re-editez o gluma aparuta zilele astea pe The Onion am sa spun ca date fiind circumstantele cei de la Al Qaeda, ISIS si Boko Haram vor sta linistiti la umbra vara asta si vor privi cum vesticii  mor in accidente si circumstante stupide in timp ce se joaca Pokemon Go.

Ar mai fi ceva de zis pe subiect? Nu cred, ramane cum am stabilit. Selectie naturala si nimic mai mult.

Cum functioneaza selectia naturala?

3
Lasă un răspuns

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Nu am instalat tâmpenia aia de joc, și nici n-am de gând. În schimb vreau cu timpul meu să fac ceva mai productiv decât să joc jocuri tâmpite.

Cică unui tâmpit trebuia să-i nască nevasta și ăla se băga pe sub mese pe la doctor ca să prindă un pokemon. Oricât de aiurea ar fi asta, înclin să cred că-i pe bune. O idioată de 15 ani a intrat pe stradă cu botul în telefon, după pokemoni și-a lovit-o unul. Și ea dă vina pe ăla că de ce n-a frânat?