Calitatea McDonalds Sibiu lasa mult de dorit

Atat de mult ca musai sa fie luati de par patronul francizei si angajatii de la McDondalds Sibiu, Soseaua Alba Iulia. Apropo, pe respectivul patron l-am intalnit odata si se tot lauda ca el are cea mai buna calitatea, nu are plangeri etc
Hai ca ii fac eu una, de fapt sotia mea insarcinata care a mancat de la ei joi o inghetata…. Efectele?

Toxinfectie alimentara. Si la ea nu se pune ca e sensibila cu stomacul… pentru ca ea nu are probleme cu stomcaul niciodata fiind capabila sa manance orice combinatie fara frica de a merge la WC iute, iute. Dr uite ca inghetata McDonalds Sibiu de joia asta a dat-o gata rau de tot. Fiind si insarcinata normal ca ne ingrijoram. Evident ca patronul McDonalds cand va citi postarea asta va spune ca e minciuna, ca nu se poate…. Culmea este ca Lili e clienta fidela McDonalds, dar de data asta McDonalds Sibiu i-a venit de hac. Nasol moment! Inghetata de capsuni vanduta si papata de sotia mea da un prim mare semn despre calitatea sau rabatul de la calitate care se face la McDonalds. De servirea la McDrive nu mai vorbesc… ca ma enervez. Daca ar stii sefii de la McDonalds care au dat franciza s-ar ingrozi. De la tonul plictisit, la scarba din priviri ….

Căutări:

16
Lasă un răspuns

11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted

Nu mai inteleg nimic!
McDonald’s sau Yummy Yang e vinovat acum ptr toxiinfectie? Sau ambele?

kolcs

1. lili e din nou insarcinata? felicitari!!!!!
2. mcdonalds? si daca ar fi calitatea de nota 10, tot mc ramane.

oho, felicitari 🙂 baiat sau fata?

Laura Vasiliu

Sunt cu totul de acord cu dvs domnule Blaga. Mc mai are multe de invatat si cred ca nici pana astazi nu se poate vorbi de calitatea de la Sibiu. Dar, acum si o intrebare personala ?? V-ati suparat pe ei pentru ca nu-si fac reclama in ziar ?

TOLONTAN

buna, deci ce o sa aveti…
sincer cam 99 la suta din ceea ce se numeste contact cu clientii lasa de dorit in R, nu stiu sa te convinga sau sa te faca sa iti doresti sa platesti produsul lor si sa fi multumit si incintat chiar daca pretul nu a fost atuul principal.
Dar asta se invata doar de cei ce investesc si sunt in spatele tejghelei, caci angajatii ori sunt prost platiti ori intentionati

deci nastere usoara ACIDULE…hahahhaha

cibinensis

Sunt plecat de ani din tara si in tot acest timp mi s-a intamplat sa intru doar de cateva ori in MC. In romania am intrat cel mai des. Aici in SUA sunt apreciate cafeaua si un pahar de cereal cu mere si scortisoara plus stafide, in rest doar productie de serie. S-a stabilit un top al fast food-urilor si MC nu aparae ca printre primele. Nu tot ce e fast food este daunator. As fi de acord cu Calin ca romanii surubaresc ei sa schimbe ceva la retetar ori sa sa persiste in zicala:”Las ca mere si ashe!” Doar… Read more »

cibinensis

Bun raspuns, Calin ! Blogul devine un instrument necenzuart si personal, in ciuda a ce spun batranii elefanti din guvern si din editurile de prestigiu !

@ Calin Blaga – m-ati dat peste cap. Citesc cam o data pe sapt. toate articolele pe care le scrieti, dar nu credeam ca un om cu valoarea dvs se poate alimenta din McDonalds. Or fi mai diferite cele din Romania fata de cele din SUA, dar ideea de baza tot aia e: multa reclama, multe culori si jucarii sa atraga copiii, produse cat mai ieftine, proasta calitate. Inteleg ca azi totul se misca cu viteza luminii, ca nu e timp de mancare gatita, ca fast foodul economiseste timp, insa se compenseaza cu timpul pierdut pe medicamente si refacere. Sotia… Read more »

Buna ziua! Tin sa va aduc la cunostinta faptul ca McDonald’s Romania nu este o franciza, ci apartine direct de McDonald’s Corporation. In Romania exista doar cinci restaurante McDonald’s ce apartin sistemului de franciza (francize acordate exclusiv de catre s.c. McDonald’s Romania s.r.l.), iar trei dintre acestea sunt pe teritoriul judetului Brasov. Restaurantul McDonald’s Sibiu DT de pe strada Alba-Iulia nu se afla printre restaurantele ce functioneaza in sistemul franciza. In legatura cu produsul McSundae de capsuni doresc sa va instiintez ca procesul de manevrare al laptelui si al toppingului este unul extrem de bine monitorizat: pornind de la temperaturile… Read more »

sili ana

hmm,pacat de cele intimplate………eu sunt din Republica Moldova,si kiar am avut okazia pentru jumatate de an sa fac parte din echipa McDonalds…a fost ok,in fiecare zi minkam akolo si nu am avut nici o problema
Parerea mea e ca poate acel restaurnt avea niste defectiuni tehnice care directorul nu era la curent sau nu avea interes de sanatatea clientilor
La noi in asa caz nici nu punem in vinzare produsul