Cei mai răi 10 sibieni

Cei mai răi 10 sibieni  Gata cu campania cu cei mai mari 10 sibieni. Acum pot să dau eu drumul la o campanie intitulată ,,Cei mai răi 10 sibieni”. Ideea mi-a venit din conversaţiile cu cititorii mei. De ce să spunem doar de cei mai mari, de ce nu şi de cei mai răi?! Nu le-am putut spune cei mai mici, pentru că m-aş fi gândit la copii, nici cei mai proşti… pentru că nu sunt toţi proşti, ci doar RĂI. Aşa că vă propun să nominalizaţi CEI MAI RĂI 10 SIBIENI!!! După nominalizări, facem sondaj în bara laterală să vedem cine iese cel mai rău sibian din zilele noastre! (asta aşa în spiritul sărbătorilor 🙂 )
Nu acceptăm decât înscrierea persoanelor încă în viaţă, asta ca să nu mă mai acuze ăia de la Tribuna că vorbesc de rău morţii… Aşa că propuneţi voi cine ar trebui să intre în galeria CEI MAI RĂI SIBIENI!!!!
PS: Răi = Evil (din limba engleză = diavolesc, satanic, demonic etc)
PS2: Toţi bloggerii şi nu numai care vor să promoveze această campanie voluntară fără costuri sunt bineveniţi! Puneţi postare la voi cu link aici şi să curgă nominalizările!!!

NOMINALIZARILE CITITORILOR:

Ilie Carabulea, pentru bataia de joc de la Carpatica Asig
Ion Ariton, pentru minciunile din campanie, pentru instalarea camarilei personale

Căutări:

14
Lasă un răspuns

11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

apropo mon cher cred ca doresti sa te ocupi doar de Sibiu, dar sa stii ca sunt f mlti rai in urbe… Suntem categorisiti de multi ca fiind conservatori si ca se patrunde greu economic vb in Sibiu, si ca treuie sa ai un ACORD DE PRINCIPIU sa faci afaceri … Ma gindeam la multi pe care i putem categorisi in acest clasament ,,,dar cred deja ca se simt ei ,unii deja campioni deja …macar aici Dar ma doare de fapt altceva , daca mi permiti, de ce a zic toanta de UDREA , ca parca prefera mai bine sa… Read more »

dan

Proasta idee ti-a venit . Am vrut sa te felicit pentru campania 10 mari Sibieni dar m-ai dezamagit. Daca ai putin discernamant ai sterge prostia asta.

I`m in 🙂 de indata ce mut blogul ma apuc de nominalizari ;)). ah, apropo @dan … de ce nu cersesti tu la alta masa?

Dani

Da de ce?

Pe ce motiv? de ce? Bun… 10 mari sibieni am inteles. Dar 10 rai?!
Crezi ca va lua cineva atitudine impotriva “railor” semnalalti de tine? iti face cineva statuie?

Dani

Ba da… exista… toti am trait in proportii diferite umilinta sau indiferenta unor astfel de oameni. Dar crezi ca tu, cu al tau blog, sau eu… sau oricare platitor de taxe rezolva ceva cu astfel de porniri? Cred ca se inscrie in categoria “sa facem ceva…”; creier spalat… irosesti energie aiurea.

morbo

lasa dane, vrei sa le cruti sentimentele? nu-i nimic, daca anumiti dintre ei se simt afectati, pot sa-si umple cada cu bancnote de valoare cat mai mare si sa faca o baie. vezi cum le trece. pe noi ceilalti nu ne cruta nimeni si nici nu putem face cure din astea.

joska

Propunere:
Sute de oameni pagubiti de Carpatica Asig,dupa ce sunt victime de accidente sau tamponari cu persoane cu asigurare Carpatica sunt refuzati la despagubire cu tot felul de pretexte puerile,culmea, zic ei de o “comisie tehnica”.
Mai mult ca sigur ca nu sunt angajatii de vina,pentru ca primesc indicatii pretioase care vin de la patron.
Deci propunerea mea:Ilie Carabulea.Numai un om rau poate sa faca asa ceva.Daca nu-i de vina n-are decat sa faca ordine in ograda lui.

joska

Corectie:”tamponari cu autovehicule cu asigurare Carpatica”

buianul NOU

ARITON PENTRU MINCIUNILE DIN CAMPANIE, PENTRU INSTALAREA CAMARILEI PERSONALE,HOŢII ETC…

Mihai D.

Desigur, iliuta carapulea. 2 voturi pana acum

Ion Tinarog

Un contracandidat serios al celor nominalizati este rectorul Oprean, pentru abuzurile dovedite prin sentinte penale si civile, definitive si irevocabile, pentru modelul dictatorial ceausist pe care-l impunde, pentru promovarea modelului de gasca de tip mafiotic, platita gras pentru a-i tolera abuzurile.