Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sibiu instrumentează următorul caz: M. A. a sesizat faptul că în data de 07.05.2010 a efectuat două retrageri de numerar de la un ATM situat pe str. G-ral Magheru din municipiul Sibiu, iar pentru a două tranzacţie a aşteptat mai multe minute în faţa terminalului bancar însă suma solicitată nu i-a fost eliberată, motiv pentru care a plecat înainte ca tranzacţia să fie terminată.
Întrucât din datele oferite de bancă a rezultat faptul că suma retrasă a fost eliberată, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt au fost solicitate unităţii bancare imaginile surprinse de camera de supraveghere la acel moment, pentru a stabili persoana care a retras această sumă.

Întrucât până în prezent, din cercetările şi investigaţiile poliţiştilor de investigaţii criminale această persoană nu a fost identificată punem la dispoziţia publicului imaginile surprinse de camera de supraveghere a ATM-ului ce surprinde imaginea persoanei suspecte că a ridicat suma de bani.
Pe această cale, facem un apel către toţi cetăţenii care recunosc această persoană sau pot oferi informaţii cu privire la acest caz să contacteze lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale, pe numărul de telefon 0269/208456 sau 112, Apel Unic de Urgenţă.

Opinia mea? persoana din fotografie, dupa costumatie, este vanzatoarea la un magazin din zona.
Sursa: comunicat de presa Politia Sibiu