Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu

Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sibiu instrumentează următorul caz: M. A. a sesizat faptul că în data de 07.05.2010 a efectuat două retrageri de numerar de la un ATM situat pe str. G-ral Magheru din municipiul Sibiu, iar pentru a două tranzacţie a aşteptat mai multe minute în faţa terminalului bancar însă suma solicitată nu i-a fost eliberată, motiv pentru care a plecat înainte ca tranzacţia să fie terminată.
Întrucât din datele oferite de bancă a rezultat faptul că suma retrasă a fost eliberată, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt au fost solicitate unităţii bancare imaginile surprinse de camera de supraveghere la acel moment, pentru a stabili persoana care a retras această sumă.

Întrucât până în prezent, din cercetările şi investigaţiile poliţiştilor de investigaţii criminale această persoană nu a fost identificată punem la dispoziţia publicului imaginile surprinse de camera de supraveghere a ATM-ului ce surprinde imaginea persoanei suspecte că a ridicat suma de bani.
Pe această cale, facem un apel către toţi cetăţenii care recunosc această persoană sau pot oferi informaţii cu privire la acest caz să contacteze lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale, pe numărul de telefon 0269/208456 sau 112, Apel Unic de Urgenţă.
Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu  Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu  Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu  Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu  Cunoaşteţi această persoană? Suspect de furt din bancomat de la Sibiu

Opinia mea? persoana din fotografie, dupa costumatie, este vanzatoarea la un magazin din zona.
Sursa: comunicat de presa Politia Sibiu

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

ahahaha ce mai furt, spatiul ala virtual se numeste spatiu public, de ce banca nu restituie banii personaei pt ca din cauza defectiunilor,inerente uneori, sa intimplat…. merg pe strada si vad un portofel il iau …de ce se spune ca l am furat…..poate avea omul ciuda pe banca aia de rahat si la rindul lui a patit la fel…. tot asa cu biletele de parcare nu prea mai merg sa ti iei bilet de parcare , dar daca te prin militienii iti iei amenda…noi cum am putea amenda primaria cu astfel de idiotenii care maimult ne incurca si enerveaza…dar cei… Read more »