Blogmeet Sibiu Take 6

Blogmeet Sibiu Take 6  Surpriza! Surpriza! Astazi mi-am luat inima in dinti si piciorul in ghips la plimbare pengtru prima data saptamana aceasta. Cu ajutorul lui Andy, dupa ce a gatit o portie de spaghete “a la Andy”, am plecat cu el la Blogmeet Sibiu Take 6. Nu a fost lume foarte multa, majoritatea fete cunoscute. Cred ca formam deja un clan de bloggeri. Nu am avut o tema de discutie, asa ca s-a povestit peste masa, pe langa masa si unii…. pe sub masa. De fapt Ada dadea autograf pe ghipsul meu impreuna cu Andra. (foto in curand!) Am stabilit ca in curand sa facem un meci de paintball in padure… asa ca stati pe receptie, bloggerii interesati. In rest voie buna, discutii despre Michael Jackson, bani din bloguri si barfe. Aaaa…sa nu uit s-a ras foarte mult la aceasta intalnire. De la teoriile ca am piciorul in ghips cu sprijinul lui Iohannis sau Carabulea….pana la alte povesti haioase pe care nu vi le povestesc sa va fac in ciuda la cei ce nu ati venit! sic!

7
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

:)) fain fain… dar cred ca ar fi corect sa spui friends Blogmeet :)) cam asa reiese din articol :)) dak era mai organizat ma bagam si io :))

se pare ca l-am pierdut si pe asta :(. am dormit pana am uitat de mine. promit ca urmatorul il organizez eu :). anyway insanatosire grabnica.

Marius

Salutare!
Cand are loc intalnirea bloggerilor sibieni? Lunar? trimestrial? la propunerea unui blogger? Unde va intalniti de obicei?
***
Calin, iti doresc insanatosire grabnica!

Pancu

hai c-a fost misto 😛

Eu as fi vrut sa vin da……am fost cu bacu,si acum astept cu nerabdare rezultatele de maine,la urmatoru’ BlogMeet o sa vin si eu