Michael Jackson nu are fani la Sibiu

Sau asta inteleg eu dupa marsul de sambata. S-a facut mare tam tam despre acest mars pe messenger, bloguri, presa si totusi doar 3 masini… o mana de oameni prezenti. De fapt nu ma mira. Cand au fost organizate la Sibiu marsuri sau proteste pe probleme locale: defrisarea Dealului Gusterita, centura ocolitoare, etc mai nimeni nu s-a sinchisit sa raspuda apelurilor. Ai spune ca nu sunt probleme la Sibiu. Dar mereu vin oameni la redactiile ziarelor si se plang de probleme, adesea aud la magazin de probleme in cartierul X si Y. La intalnirile de socializare toti se plang de una si de alta in Sibiu si…totusi…mai nimeni nu reactioneaza. Degeaba incerci sa ii mobilizezi ca nu se sinchisesc.

Teoria mea? Cam la asta duce capitalismul… O stare de bine aparenta, o stare de dezinteres social, uman si comunitar. O stare de complacere, chiar si in propriile griji… Am putea face mai mult, dar nu facem. Iar cu o mana de oameni nu rezolvi nimic, pentru ca mereu autoritatile vor spune ca nu sunt reprezentativi pentru marea masa a populatiei… Trist, dar adevarat!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

explicatia este fparte simpla. activitatea ONG-urilor sibiene este moarta sau nu stiu daca a existat vreodata.

n-as spune ca nu sunt fani michael jackson la sibiu, doar ca nu vad ce rost mai are acum sa iesi in strada pentru el. ca sa ce? mi se pare penibil. altfel ar fi stat lucrurile daca ar fi avut concert aici, te asigur 🙂

sincer eu unul nu-i vad rostul unui mars pentru MJ, e doar unul dintre aceia care in momentul in care au avut tot ce le-a putut oferi viata si-au bagat p..a in ea de viata. si apropo de marsuri … cate marsuri au organizat americanii in memoria lui teo peter?