Un blogmeet reusit

Aseara a fost Blog Meet Primavera 2009 Sibiu in Imperium Pub. Un nou blogmeet reusit. Cam 18-20 de persoane au fost prezenti. De data asta ajutor de nadejde la organizare si live blogging a fost Ovidiu (blogul DHEO). El a tras si cateva concluzii pertinente.

Poze au facut cativa din cei prezenti, asa ca le asteptam linkurile.

Eu la 20.15 a trebuit sa plec, dupa 3 ore de dicutii pe tema blog versus presa, urmate de discutii pe grupuri. As mai fi stat, mai ales ca de dimineata am remarcat pe twitter ca unii au tras un after-party de zile mari! Asteptam detalii picante de la fete!

Cred si eu ca si Dheo ca e timpul sa scoatem aceste intalniri din sablonul clasic. Le facem formale odata la 3-4 luni, dar intre timp putem sa ne mai vedem si la un fotbal, biliard, bowling sau remy (cum unii din Sibiu am facut deja:). Avem deja invitatii la Copsa Mica si asteptam si Avrigul, care ieri nu a putut fi prezent.

Am remarcat fete noi la intalnire (mai secretosi ei, bineinteles ca am ras ca sunt spioni etc). Vedeti la Dheo ce VIP-uri au fost. De fapt toti cei prezenti sunt VIP-uri ale blogosferei sibiene, alaturi de multi altii!

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

un gratar ceva 🙂 ?

Andra

Nu cereti detalii picante de la fete, va rugam! :)))

Un blogmeet reusit, intr-adevar. Il asteptam pe urmatorul!

Are dreptate Andra . Foarte reusit , si eu il astept pe urmatorul . (Am adaugat un banner pe blogul meu cu “Mazemania” daca te deranjeaza il pot da jos. Este in Sliderul de sus)

cibinensis

Regret ca nu am putut fi prezent… data viitoare am sa prind o cursa de Washington DC direct Sibiu(via Munchen sau Viena). Ca muncitor in restaurante am sa va pregatesc o masa speciala – in avanpremiera niste costite de porc marinate dupa o reteta speciala din Caraibe (combinatie grape fruit-samburi de papaya-mult usturoi) si poate dati voi un vin. Bucatarul nu lucreaza pe uscat.
Localul il gasim noi…

eeeeeeeeee