Un blogmeet reusit

Aseara a fost Blog Meet Primavera 2009 Sibiu in Imperium Pub. Un nou blogmeet reusit. Cam 18-20 de persoane au fost prezenti. De data asta ajutor de nadejde la organizare si live blogging a fost Ovidiu (blogul DHEO). El a tras si cateva concluzii pertinente.

Poze au facut cativa din cei prezenti, asa ca le asteptam linkurile.

Eu la 20.15 a trebuit sa plec, dupa 3 ore de dicutii pe tema blog versus presa, urmate de discutii pe grupuri. As mai fi stat, mai ales ca de dimineata am remarcat pe twitter ca unii au tras un after-party de zile mari! Asteptam detalii picante de la fete!

Cred si eu ca si Dheo ca e timpul sa scoatem aceste intalniri din sablonul clasic. Le facem formale odata la 3-4 luni, dar intre timp putem sa ne mai vedem si la un fotbal, biliard, bowling sau remy (cum unii din Sibiu am facut deja:). Avem deja invitatii la Copsa Mica si asteptam si Avrigul, care ieri nu a putut fi prezent.

Am remarcat fete noi la intalnire (mai secretosi ei, bineinteles ca am ras ca sunt spioni etc). Vedeti la Dheo ce VIP-uri au fost. De fapt toti cei prezenti sunt VIP-uri ale blogosferei sibiene, alaturi de multi altii!