Intalnirea bloggerilor Sibiu 2009

UPDATE: FOTO Intalnirea bloggerilor de la Aurelian

Gata! A fost prima intalnire a bloggerilor sibieni. Pesimistii ziceau ca vor fi sub 10 oameni. Dar de data asta optimistii au avut de castigat. 22 de oameni au venit la intalnire! Astfel Aurelian a castigat concursul Mazemania pentru ca a ghicit cati vor fi prezenti si a primit carafa de vin. Un alt castigator a fost Magda, dar nefiing blogger nu a fost prezenta, asa ca vinul ei i-l voi da personal cand ma vad cu ea :). Aveti mai jos lista blogurilor reprezentate la eveniment.

Dupa ce ne-a prezentat blogurile pe scurt am discutat despre twitter, influenta bloggerilor in comunitate, politica si blogging, chestiuni tehnice si multe alte discutii. Poze in curand aici de la fotografii prezenti. Atmosfera a fost placuta si cei de la Bohemian Art & Flow, unde ne-am intalnit, ne-au rezervat un spatiu mare. Astept sa vad impresiile celor prezenti pe blogurile lor si la comentarii aici!

De remarcat prezenta bloggerilor din judet (Avrig, Copsa Mica) si a celor de la Brasov si Alba Iulia, veniti special pentru intalnire. Rusinica pentru cei ce nu ajuns :). Daca am uitat pe cineva in lista sau vreo tema importanta completati la comentarii….

Aalexandraa

Nosfer

Despre nimicuri

Totul e numar

Traim

Adrian Bugariu

Mazemania

Ciprian Stavar

Aurelian Sandulescu (a castigat concursul Mazemania)

Rares Budac (twitter)

Paskuy Robert

Copilandra

Din Avrig

Avrig.eu

Malin

Radu Cotofana

Romania Curata

Din Copsa Mica

Dheo

Ciscaoan Lucian

Din Brasov

(r)evolution

Din Alba Iulia

Bun Gust

Dobra Andrei