Atunci cand comunitatea nu prea vrea sa fie ajutata

Screen Shot 2016-03-10 at 21.35.27

Pe unul din subReddit-urile pe care le urmaresc cineva a intrebat unde poate sa gaseasca poze sub licenta CC0 (Creative Commons 0) pentru a le utiliza in diverse proiecte si astfel am ajuns pe Pixabay, un site plin de fisiere media sub licenta CC0 ce sunt adaugate atat de profesionisti cat si de amatori in domeniu.

Pentru ca am gasit o sumedenie de poze si vectori ce mi-ar putea fi de folos si pe care am inceput deja sa le folosesc chiar si in articolele de pe blog, m-am gandit sa ofer si eu ceva la schimb comunitatii si astfel am urcat la randul meu 10 imagini (limita maxima permisa ca un utilizator nou).

Dupa cum am observat, pentru ca imaginile sa apara pe site ele trebuie sa fie verificate si aprobate de membrii comunitatii care comunitate, desi destul de mare, nu prea are vointa sa verifice si sa aprobe sau sa respinga noile imagini urcate.

Cam asa arata contul meu la 24 de ore dupa ce am urcat imaginile:
Screen Shot 2016-03-10 at 21.35.27

Noua dintre ele erau inca in asteptare si una respinsa. La ora actuala, 72 ore mai tarziu am doua imagini respinse, una aprobata si 7 in asteptare.

Judecand dupa latenta cu care ofera atentie noilor veniti ai spune ca pana la urma comunitatea asta se multumeste doar sa ofere si nu sa primeasca.