Atlassib – etalonul nesimtirii

Am auzit atatea povesti de cosmar despre autobuzele Atlassib in decursul anilor. Zilele acestea am gasit pe bloguri doua astfel de povesti traite de doi bloggeri. Badarania soferilor, nerespectarea programelor, manelele difuzate la greu, conditii improprii de asteptare si transport si MULTA NESIMTIRE. Aceste cuvinte ar putea descrie un grup de firme facute dupa chipul si asemanarea patronului lor, Carabulea Ilie.

Tot azi articolul de deschidere din Sibiu Standard ne anunta ca de o luna in Autogara Sibiului nu mai au acces autobuzele DACOS competitorul intern cel mai puternic al firmelor Atlassib (Transmixt). Sibienii stiau ca Carabulea (cacofonie intentionata!) a cumparat cele doua autogari ale Sibiului, una a facut-o banca si autogara pentru cursele sale externe, alta a facut-o pentru cursele interne. Monopolul acestui individ nu se rezuma la Sibiu, el detinand autogari si linii de transport monopoliste in Moldova, Ardeal, Oltenia etc.

Multi s-au intrebat cum s-a imbogatit Carabulea peste noapte dintr-un sofer ajuns sef de coloana si magnat dupa Revolutie. Cine l-a sustinut sa ajunga aici? Acum poate nici nu mai conteaza pentru ca a ajuns atat de bogat incat conduce efectiv Sibiul si nu numai. Iohannis o fi el primar ales, dar asculta ca un catelus orice i se cere de la seful de coloana Carabulea. Interesant cum un om foarte bogat AZI nu mai poate fi anchetat si cercetat si nu mai conteaza cum si-a facut averea. Parca un burete ne-a sters constiinta… Trist!

Pentru cei ce vor sa citeasca despre Atlassib gasiti povestile bloggerilor: Atlassib Sucks si Atlassib, transportatori autorizati de rahat.