Atlassib – etalonul nesimtirii

Am auzit atatea povesti de cosmar despre autobuzele Atlassib in decursul anilor. Zilele acestea am gasit pe bloguri doua astfel de povesti traite de doi bloggeri. Badarania soferilor, nerespectarea programelor, manelele difuzate la greu, conditii improprii de asteptare si transport si MULTA NESIMTIRE. Aceste cuvinte ar putea descrie un grup de firme facute dupa chipul si asemanarea patronului lor, Carabulea Ilie.

Tot azi articolul de deschidere din Sibiu Standard ne anunta ca de o luna in Autogara Sibiului nu mai au acces autobuzele DACOS competitorul intern cel mai puternic al firmelor Atlassib (Transmixt). Sibienii stiau ca Carabulea (cacofonie intentionata!) a cumparat cele doua autogari ale Sibiului, una a facut-o banca si autogara pentru cursele sale externe, alta a facut-o pentru cursele interne. Monopolul acestui individ nu se rezuma la Sibiu, el detinand autogari si linii de transport monopoliste in Moldova, Ardeal, Oltenia etc.

Multi s-au intrebat cum s-a imbogatit Carabulea peste noapte dintr-un sofer ajuns sef de coloana si magnat dupa Revolutie. Cine l-a sustinut sa ajunga aici? Acum poate nici nu mai conteaza pentru ca a ajuns atat de bogat incat conduce efectiv Sibiul si nu numai. Iohannis o fi el primar ales, dar asculta ca un catelus orice i se cere de la seful de coloana Carabulea. Interesant cum un om foarte bogat AZI nu mai poate fi anchetat si cercetat si nu mai conteaza cum si-a facut averea. Parca un burete ne-a sters constiinta… Trist!

Pentru cei ce vor sa citeasca despre Atlassib gasiti povestile bloggerilor: Atlassib Sucks si Atlassib, transportatori autorizati de rahat.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

HAI MA MA LASI CE OFERI AIA PRIMESTI…

Am gasit ceva pe un alt blog despre probleme cu bagajele calatorilor Atlassib, dar de data asta e ceva indirect, Atlassib nu iese de naspa. Uite linkul: https://wwwit-si-rocom.blogspot.com/2008/01/arestai-4-romni.html. Ma gandesc daca sa scriu ceva tare de tot pe blogul meu referitor la Atlassib, o sa-mi creasca traficul de 1000 de ori, o sa ma injure lumea, dar si eu am avut probleme anul trecut, in 2008, cand am plecat in Austria in vara si in Germania in toamna. Am si eu niste suparari/mici necazuri dar am auzit niste povestiri de ti se ridica parul din cap. Plus ca la intoarcerea… Read more »