Raluca, alias Nicolle, jurnalista de vacanta

Azi am dat peste blogul lui Raluca, tipa de la Antena 1 Sibiu ce face figuratie in emisiunea lui Razvan Marcu si are propria emisiune despre moda sau asa ceva cu nume de mall sibian. Raluca s-a apucat de scris. La ziar.

Noul saptamanal Pulsul Sibian a angajat-o pe Raluca, alias Nicolle, sa scrie un editorial de ultima pagina despre orice. Fata, care abia vorbeste la emisiunea lui Marcu, iata ce scrie pe propriul blog despre aceasta experienta. O considera o „aventura” de vara ca si asa e in concediu. Altfel spus, cand nu am ce face, la mall e inchis sau nu sunt reduceri la posete si
rochite, manichiura mi-am facut-o ieri, deci azi ce fac? Scriu un editorial la Pulsul Sibian. Of, viata mea!

PS: Eu sunt mai greu de cap si nu pricep de ce scrie pe blog Nicolle, dar la tv e Raluca. Cineva mi-a zis ca asta e numele ei de scena, Raluca. Un lucru tare tamp sa iti pui nume de vedeta unul comun. Alta teorie e ca emisiunea Raluca si Razvan avea la inceput alta fata in studio inlocuita apoi de Nicolle. Si pentru a nu mai schimba numele emisunii au botezat-o pe Nicolle cu nume de VIP Raluca. Oare care e adevarul? Poate ne scrie intr-un editorial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *