Apel la emailuri

A aparut anuntul oficial al Agentiei de Mediu Sibiu privind organizarea in 15 aprilie a unei dezbateri publice pe tema Strand in Padurea Dumbrava dupa care Agentia de Mediu se va pronunta pe acest proiect. Hai sa bombardam cu emailuri Agentia de Mediu Sibiu pana in 15 aprilie (apropo e in Saptamana Mare organizata dezbaterea!). Sa trimitem fiecare un email si sa ne anuntam prietenii sa trimita email la adresa Agentiei office@arpm7c.ro  Mai jos aveti anuntul Agentiei de Mediu Sibiu.

ARPM Sibiu anunţă publicul că în data de 15.04.2009, ora 16,00, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. Samuel Brukenthal, nr.2, etajul 2, sala nr. 203, judeţul Sibiu, va avea loc dezbaterea publică pentru PUZ – “Ştrand municipal şi zonă de agrement, Pădurea Dumbrava, DJ 106 A, Sibiu – Răşinari”, judeţul Sibiu, titular de plan Primăria Municipiului Sibiu.
Dezbaterea publică va avea loc cu participarea autorităţilor interesante de plan( autoritatea de sănătate publică, autorităţilor interesate de implementarea planului).
Raportul de mediu poate fi consultat la sediul ARPM Sibiu, şi pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu, respectiv www.sibiu.ro
Observaţiile publicului se primesc în scris, zilnic între orele 8,00 – 16,00, la sediul Primărei Municipiului Sibiu şi la sediul ARPM Sibiu, localitatea Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, şi pe adresa de e – mail: office@arpm7c.ro, până la data de 15.04.2009.