Ziua europeana fara masini … nu si la Sibiu

Asta va intra in analele si culmile idiotieniei, gen cele din Caracal. 22 septembrie este ziua europeana fara masini. Toate tarile Uniunii Europene se chinuie sa promoveze mersul pe jos, pe bicicleta sau oricum, doar cu masini NU si in Sibiu, Romania se realizeaza “cel mai mare show auto” in Piata Mare a orasului. Cata ipocrizie!!

Ziua europeana fara masini ... nu si la Sibiu

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
Sebi

Hai las-o ca macane. Ziua europeana fara masini e o inventie a unora care au stat prea mult pe buda si au gandit la cald. Daca tot vrem s-o ardem eco ar trebui sa “sarbatorim” asta jumatate de an, ca sa realizam cat de cat ceva. Nu o zi, sa vina unii sa se laude ca n-au folosit masina o zi, vezi doamne, dar o folosesc celelalte 364 de zile.

Szasz

Pacat ca luam in deradere ecologia.

Marius

Bine, Sebi, tu lasa masina deoparte 365 zile, daca esti asa mare si tare. Uite ca unii nu o pot lasa nici macar pentru o zi.
***
Tocmai asta e ideea, se incepe cu 1 zi, apoi 2, 3, si – treptat – te obisnuiesti si altfel decat cu masina. Pentru ca se poate!

popa

Din cate stiu eu, targul a fost deschis in 23 septembrie, nu in 22 septembrie, asa ca ipocrizia e la autorul acestui asa zis site sau blog sau cum vrea sa-i spuna. Inventeaza tot timpul prostii si le scrie aici.

Marius

Eu am fost acolo in 22 sept., seara, si masinile erau prezente, angajatii dealerilor erau prezenti, curiosii & potentialii clienti erau prezenti, asa ca poate sa spune cine ce-o vrea, pe 22 targul incepuse (daca nu cumva pe 21).
Ceea ce este cert e faptul ca in 22 septembrie, in jurul orei 19, prezentarea era in toi.

Sebi

@marius
eu nu folosesc masina deloc, pentru ca n-am. Ma deplasez pe jos sau cu bicicleta, daca am distante mai mari. Cand e vorba de alte orase aleg trenul… Deci nu m-ai nimerit cu ironiile…

Marius

Sebi, daca asa faci, bravo tie!

Marius

Tot pt. Sebi, dar nu numai:
Maine e Masa Critica, hai(deti) cu bicicleta/~le in Piata Mica, la ora 18:00:
https://cemerita.blogspot.com/2009/09/maine-biciclim.html