Vrem banii promisi, domnule Geoana!

Tineti minte cum liderul PSD amagea tinerii romani plecati in strainatate sa il voteze ca le da 25.000 de euro la fiecare daca se intorc in tara? Ei bine in 14 august, Geoana a scris pe blogul sau o explicatie din care citez:

“Pare irezistibila tentatia de a trage concluzia ca Geoana face promisiuni aiurea. In realitate insa, acei 25.000 sunt o suma cat se poate de reala, intr-un program cat se poate de concret. Este vorba de Masura 112 a Ministerului Agriculturii, prin care se urmareste instalarea tinerilor fermieri in mediul rural. Acestia trebuie sa aiba sub 40 de ani, sa preia ca sef o exploatatie agricola intre 6 si 40 de UDE (unitati de dimensiune economica definite conform standardelor UE ). Cu alte cuvinte, este vorba de exploatatii cu valori intre 7.200 de euro si 48.000 de euro. Mecanismul de preluare poate fi arenda, transferul de proprietate sau infiintarea de la zero.”

Cel mai bun raspuns la vorbele goale de campanie pe care Geoana incearca sa le dreaga le gasiti aici.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

E trist ce ni se intampla, Romania devine o mare mahala, cu politica fara o culoare definita, cu oameni care nu mai dau doi bani pe valoarea umana… E si mai trist cand revii din tari mai civilizate si constati in ce mocirla te-ai nascut…

Mari

Mai tineti minte vorba aia cu “muieti is posmagii”? Cam asa si cu cei 25.000 de euro.Romanul vrea sa primeasca dar sa nu dea nimic la schimb. Stiti pe ce ar cheltui romanii banii daca i-ar primi moca? Pe masini, telefoane si haine. Mie una mi se pare firesc sa existe conditii pentru primirea unor fonduri de acest gen. Pentru ca, odata primiti banii astia, cu o gestionare inteligenta, vor aduce si altii.