Voi ati purta asa ceva?

sosete1

In urma cu doua zile m-am ‘impiedicat’ de un site care vindea produse pentru intregirea si reinnoirea garderobei. Cum am ajuns pe siteul respectiv pentru ca mi-a sarit in ochi o camasa intr-un banner publicitar (deh! bannerele mai si functioneaza uneori, chiar daca articolul pe care-l citeam n-avea nici o legatura cu camasile), m-am decis sa vad si ce alte produse mai vand oamenii aia, mai ales pentru ca-mi lipseau o pereche de budigai

Eh! in timp ce cautam budigai am dat peste urmatoarele accesorii barbatesti:

Si nu, nu erau la raionul de clowni si nici la cel de accesorii pentru carnaval, ci la raionul de accesorii barbatesti printre cravate, papioane, ace de cravata etc.

Acest lucru m-a facut sa ma intreb, ca barbat daca exista barbati ce prefera sa cumpere asa ceva, daca poarta asa ceva prin casa sau sosetele astea merg si in pantofii de firma asortati cu sacoul de la D&G (Dany & Geany)?

Desigur, unii mai homofobi din fire or sa urle imediat ca sosetele astea sunt exclusiv pentru homosexuali. Pai homosexualii sunt tot barbati, iar culoarea si modelul unor ciorapi n-ar trebui sa constituie motiv direct de asociere cu preferintele sexuale ale cuiva.

Asa ca facand abstractie de referiri la veleitati sexuale, imi permit sa va intreb daca voi (barbatii care cititi acest blog) ati purta asa ceva si daca da in ce ‘cadru’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *