Vin USLasii!

Zilele acestea se definitiveaza noua mega-alianta PSD-PNL-PC sub numele Uniunea Social Liberala (USL). Se pare ca au decis sa aiba candidati pe liste comune la locale, la parlamentari fiecare isi pastreaza colegiul, iar colegiile PDL si le impart. Candidatul la presedentie va fi stabilit prin sondaj, partidul fara candidat la presedentie dand insa premierul (normal daca vor si castiga!).

USL m-a dus cu gandul la USLasi (trupe speciale anti-teroriste pe vremea lui Ceausescu). Toata aceasta alianta nu face decat sa ateste faptul ca in Romania nu mai exista doctrine politice. Nici PDL, nici noua alinata nu le mai au. Totul se face pentru a castiga puterea.

Sunt curios cum va functiona aceasta alianta la Sibiu. Cazan de la PNL si Cindrea de la PSD cum se vor intelege? Dar esalonul 2? Dar cei din sate si orase care la alegerile trecute s-au luat de par si s-au certat?! Cum le va sta in aceeasi barca??

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

CAZAN VA DONA DIN CELE 17 CASE , CA TOT SE PLINGE, PSD LUI JUMA CA DOAR SUNT FRATI DE CRUCE….MAMAI LOR DE APAGALI BINE CA AU MURIT UNII PRIN PUSCARII ,PL, CA EI SA FACA TROC . SUNT SCIRBIT DE LIPSA DE PRINCIPII SI VALORI ORI ESTI SMECHER ORI NU…. ATIT ASTIA ILBAA PE VOICULESCU PESTE TOT VOTANTIISUNT DE VINE MA INTREBAT DOCTORITA DECE AM VOTAT PDL,PT CA AM CRITICAT O PE TURCAN IN CEEA CE PRIVESTE SPITALELE DI AGNITA SI CISNADIA..I AM RASPUNS CA AM AVUT PRIETENI CARE AU MURIT ALATURI DE MINE IN 89 SI NU PUTEAM… Read more »