VIDEO: Cum se vede RDS la Sibiu

M-am saturat de televiziunea prin cablu RDS. De peste doua luni reclam la RDS RCS faptul ca de multe ori (zilnic) se intrerupe cablu. Si totusi nimic nu se rezolva. Apoi aflu ca la toti vecinii din bloc li se intampla la fel. Am reclamat si la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Sibiu (OPC), dar nu am primit raspuns, insa am vazut apoi un articol in presa in care OPC lauda RDS ca nu are multe plangeri. Ei na!!! Iata am filmat cum se vede adesea RDS la mine!!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Teodora

Adauga-ma si pe mine la lista de reclamagii! Eu ii urasc de numai pot si ii injur de fiecare data cand ma uit la un ecran gol sau la vreo emisiune in rateuri! E foarte simplu: suni la 0369.400.400 si baga-ti tot ce poti in toate gaurile lor:))

Mitza

Eu am citit nenumarate articole in ziare in care RDS erau arati cu degetul pentru serviciile de calitate josnica pe care le ofera. Cu internetul si-au revenit destul de bine, dar pe parte de TV sunt groaznici. Lucrez in domeniu (o firma concurenta) si in momentul de fata exact asta se implementeaza (televiziune prin cablu, pentru inceput analogica) in special in zonele cu probleme grave (tiglari/terezian). Eu desi stau in cealalta parte a orasului, am avut nenumarate probleme si raspunsul primit de la ei a fost: “Pai e prea lung cablu de la booster” (booster nu e termenul tocmai tehnic),… Read more »