Vanatoarea de fumatori

Am mai scris aici si inS ibiu7.com despre Legea ce a intrat in vigoare de la 1 ianuarie care reglementeaza fumatul in localuri publice. I-am lasat 7 zile sa se conformeze pe patronii de localuri. De azi Mazemania incepe vanatoate de localuri care nu respecta legea fumatului.

Astfel va invit si pe voi sa contribuiti cu comentarii la acest post. Unde vedeti localuri peste 100 metri patrati fara saloane separate scrieti-le aici sa sesizam OPC.  Cele sub 100 metri patrati trebuie sa afiseze la intrare daca este local pentru fumatori sau nefumatori si sa fie ca atare in interior. Cele peste 100 metri patrati sunt tinta noastra. In Monitorul a aparut azi un articol pe aceasta tema, dar situatia in cluburi e neclara. Acolo patronul de la Cotton spune ca va face restaurantul pentru nefumatori si clubul pentru fumatori. Mai baiete legea nu e asa!! Orice spatiu peste 100 mp trebuie sa fie divizat si aerisit. Clubul are peste 100 mp deci trebuie divizat!!!

La fel si in Union, Liquid, Stage, Zebrano, Gaudi.  Nimeni nu respecta inca legea.

La restaurante situatia e si mai aiurea. Crama Ileana, Restaurant Crown, Crama Sibiana, La Turn sunt in afara legii. (camerele de fumatori nu trebuie sa fie la intrare sau tranzitorii si trebuie izolate si aerisite)

Mai stiti localuri care nu respecta legea?